• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.12.2022

13:25

BRITANCI TVRDE! FIFA pokreće istragu protiv Džake!

REUTERS/Hannah Mckay

Fudbal

BRITANCI TVRDE! FIFA pokreće istragu protiv Džake!

Podeli vest

Kako stvari stoje, Granit Džaka mogao bi da snosi posledice zbog oblačenja dresa sa imenom "Jašari"

Kapiten Švajcarske je nakon pobede nad Srbijom od 3:2 obukao dres na kojem je bilo ispisano prezime koje svi uglavnom vezuju za nekadašnjeg vođu OVK, Adema.

Kako prenosi britanski "Ekspres", postoji mogućnost da Svetska kuća fudbala (FIFA) pokrene istragu.

Foto: REUTERS/Suhaib Salem

 

Inače, Džaka je iskusno odbacio te tvrdnje i kaže da je u pitanju Ardon Jašari (20), momak albanskog porekla koji vuče poreklo iz Severne Makedonije.

- Uopšte nije bilo politički. Bio je to dres mog saigrača Ardona Jašarija. On je mlad igrač, sa kojim se odlično slažem. Rekao sam da ću, ako dam gol, obući njegov dres- rekao je Džaka, ali verovatno da bi "preveslao" FIFA da ga ne kazni!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milan lala

pre 1 godinu

FIFA je kriva za sudjenje na utakmici Srbija Svajcarska . FIFA je kriva sto albanci mogu nekaznjeno da izvrcu ruglu sport / fudbal. Ponasanje albanaca na utakmici bilo skandalozno a sudija nije nista cinio. U takvim uslovima gde se provokacije i vulgarnost albanaca tolerisu i ne kaznjavaju nemoze se odigrati normalno utakmica. FIFA je bas odredila sudiju nesposobnog da vodi ovaj kriticni mec. Hvatanje za genitalije albanca je cin njegove primitivne divljacke kulture koju FIFA nece sankcionisati kao ni oblacenje dresa sa imenom albansko teroriste jasarija. Jos bednije sa ovog takmicenja je namestena pobeda Kamerunu od strane Brazila samo da Srbije nebi prosla cak i ako bi pobedila Svajcarsku bedni ljigavi Brazil na sta je spao , nikad vise Brazil .

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija