• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.12.2022

20:20

NISMO IMALI SREĆE! Fernando Santoš razočaran posle eliminacije Portugala!

REUTERS/Carl Recine

Fudbal

NISMO IMALI SREĆE! Fernando Santoš razočaran posle eliminacije Portugala!

Podeli vest

Selektor Portugala Fernando Santoš razočaran je posle eliminacije sa Mundijala

Portugal je izgubio u četvrtfinalu od Maroka sa 1:0 i tako je za njih takmičenje gotovo.

Santoš je po završetku meča objasnio kakva je sada njegova pozicija, rekavši da će se više znati za nekoliko dana.

- Sutra se vraćam u Lisabon. Posle toga, razgovaraću sa predsednikom Fernandom Gomešom, tako smo uvek radili. Videćemo šta je najbolje za ovaj tim Portugala - izjavio je Santoš za Sport TV.

Ipak, istakao je da njegov tim danas nije imao sreće.

- Od prvih momenata meča, imali smo dobre napade, prilike, prvu Feliks. Onda je Bruno pogodio prečku. U finišu, Pepe je imao sjajnu priliku, možda i bolju od one protiv Švajcarske. Nije je iskoristio. Timu je nedostajalo malo sreće - zaključio je selektor Portugala koji ima ugovor sa Savezom do 2024.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija