• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.12.2022

14:24

BRAZIL SE NE ODBIJA! Tite dobio NASLEDNIKA! Karioke odmah angažovale novog SELEKTORA!?

Tanjug/AP

Fudbal

BRAZIL SE NE ODBIJA! Tite dobio NASLEDNIKA! Karioke odmah angažovale novog SELEKTORA!?

Podeli vest

Portugalski stručnjak Žorž Žezus mogao bi da nasledi Titea na klupi Brazila

Era Titea na klupi Brazila okončana je eliminacijom u četvrtfinalu Mundijala, a iako je od tada prošlo tek nekoliko dana Karioke već užurbano tragaju za njegovim naslednikom. Jedan od glavnih kandidata je i iskusni portugalski stručnjak Žorž Žezus. 

Portugalac se javnosti u Brazilu predstavio pre neku godinu kada je sa Flamengom pokorio južnoamerički kontinent i osvojio sve što se moglo osvojiti. Zbog svega toga našao se na vrhu liste kada je "Globo" pravio anketu o tome ko bi mogao da nasledi Titea, a ispred Žezusa jedino je bio Pep Gvardiola. 

Iskusni Portugalac govorio je za "Globo" upravo o ponudi Brazila koja bi mogla da stigne u svakom trenutku na njegovu adresu.

- Takav posao se ne odbija. Nijedan trener na svetu ne bi odbio Brazil. To bi bilo nešto za veliki ponos! Kad bih postao selektor, to bi bila prelomna tačka u mojoj karijeri. Imao bih mogućnost da radim sa najboljim fudbalerima na svetu. Brazilski igrači, što sam više puta govorio, najbolji su na planeti ne samo po kvantitetu, nego i po kvalitetu. Smatram da svaki selektor reprezentacije Brazila može da napravi dva podjednako jaka tima, koji bi bili šampion i vicešampion sveta - rekao je Žorž Žezus za "Globo". 

Foto: Tanjug/AP

Ističe aktueltni trener Fenerbahče da je u prošlosti odbijao pozive reprezentacija, ali da se ponuda Brazila ne odbija! 

- Kada sam otišao iz Benfike prošle godine imao sam dosta ponuda. Odbio sam nekoliko južnoameričkih reprezentacija. Imao sam ponude iz Engleske, od Evertona, ali sam se i njima zahvalio, jer sam ja trener koji se bori za osvaja titule, a ne poneku pobedu. Ne tražim samo klub, već pravi projekat. Tako su mi se neka vrata zatvorila, druga otvorila - objasnio je iskusni stručnjak. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija