• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.12.2022

22:21

DEŠAN PRED MAROKANCE! Otkrio tajnu za USPEH u polufinalu!

Tanjug/AP

Fudbal

DEŠAN PRED MAROKANCE! Otkrio tajnu za USPEH u polufinalu!

Podeli vest

Selektor fudbalske reprezentacije Francuske Didije Dešan ocenio je pred sutrašnju polufinalnu utakmicu protiv Maroka na Svetskom prvenstvu u Kataru da arički tim ima sposobnost da se odlično brani

Utakmica Maroka i Francuske biće odigrana sutra na stadionu Al Bajt od 20.00.

- Taj tim ima sposobnost da se odlično brani. Međutim, ne smemo ekipu svesti na defanzivu, ne bi ni bila u polufinalu da nema drugih kvaliteta. Svim protivnicima su naneli udarce - rekao je Dešan i dodao da Marokanci imaju "racionalnu organizaciju".

Selektor svetskih šampiona je za svoj tim rekao da ima "veoma pozitivnu dinamiku".

Foto: Tanjug

 

- Zadovoljstvo je i radost biti svakodnevno sa timom. Nema tajne za uspeh, potrebna je kombinacija mnogo stvari. Prvo, to je kvalitet igrača, ali to nije dovoljno, potrebni su drugi sastojci - snaga kolektiva i stanje duha - istakao je Didije Dešan.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija