• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.12.2022

06:28

ĐOKOVIĆ POSLAO PORUKU UTUČENIM HRVATIMA, a onda se javio MESIJU I ARGENTINCIMA! (foto)

Tanjug

Fudbal

ĐOKOVIĆ POSLAO PORUKU UTUČENIM HRVATIMA, a onda se javio MESIJU I ARGENTINCIMA! (foto)

Podeli vest

Srpski teniser Novak Đoković oglasio se na društvenim mrežama posle poraza Hrvatske od Argentine (3:0) u polufinalu Svetskog prvenstva

Fudbalska reprezentacija Hrvatske nije mogla preko Lionela Mesija i društva do finala Mundijala, pa će se umesto za titulu u nedelju boriti za treće mesto protiv poraženog iz meča Maroko - Francuska.

Utakmicu je pratio i najbolji teniser iz naše zemlje, Novak Đoković. Po završetku meča oglasio se Nole na Instagramu, a poslao je poruku Hrvatima i Argentincima. Prvo se obratio Hrvatskoj.

- Čestitke ovim momcima i celoj ekipi na još jednom sjajnom prvenstvu - napisao je Đoković.

Foto: Instagram/Novak Đoković

 

Posle toga se naš as obratio Argentincima, konkretno Leu Mesiju, koji je vodio Gaučose do finala Svetskog prvenstva.

- Bravo Leo i Argentina - napisao je Nole i sigurno oduševio navijače u Južnoj Americi.

Foto: Instagram/Novak Đoković

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!
Politika

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!

Savet za nacionalnu bezbednost Republike Srbije mora hitno da reaguje i donese nova ovlašćenja službama bezbednosti po pitanju njihovih nadležnosti, organizacije i reagovanja, saopštio je danas prof dr Miroslav Bjegović specijalista za terorizam i organizovani kriminal i savetnik predsednika Vlade za nacionalnu bezbednost.

29.06.2024

20:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija