• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.12.2022

15:21

KLEOPATRA PREDVIDELA DA ĆE SINIŠA OBOLETI OD LEUKEMIJE!

Novak Đurović/tanjug i printscreen

Fudbal

KLEOPATRA PREDVIDELA DA ĆE SINIŠA OBOLETI OD LEUKEMIJE!

Podeli vest

Proslavljeni srpski reprezentativac i trener Siniša Mihajlović preminuo je u 54. godinu posle borbe sa leukemijom

Siniša Mihajlovića godinama se borio sa opakom bolešću, a poslednjih dana mu se stanje pogoršalo. Borio se Siniša kao lav, ali nije uspeo.

Kleopatra je Siniši Mihajloviću pre više od 30 godina predvidela  da će oboleti od leukemije. Prorekla mu je da će se teško razboleti sa 50 godina, otkrio je Siniša u autobiografiji. Sve počelo kada je Kleopatra predviđala budućnost njegovom saigraču Vladanu Lukiću, koji je kod nje doneo fotografiju tima crveno-belih koji je osvojio Kup šampiona. Kasnije je Lukić, kako se navodi u knjizi, Mihajloviću preneo reči Kleopatre, koja mu je rekla da će se Siniša razboleti u kasnijem dobu.

Mihajlović je u julu 2019. saopštio da ima leukemiju, koju je posle serije hemioterapija i transplantacije koštane srži uspeo da pobedi u aprilu 2020. Nažalost, Mihajloviću se bolest vratila, najvažniju bitku u životu nije uspeo da pobedi.

- Osetila sam njegovu zdravstvenu situaciju, osetila sam da je loše i zbog toga sam došla u Svetu zemlju da se molim za njega. Kada sam pre toliko godina mogla da predvidim da će se teško razboleti, naravno da sam i sada znala za novo pogoršanje. Odlučila sam da ceo Vaskršnji post provedem u svetoj Isusovoj zemlji. Idem na molitve ujutru, u podne i uveče. Mnogo sam uplašena za njegovo zdravlje. Samo želim da mu bude dobro - rekla je za Informer Kleopatra pre nekoliko meseci.

Foto: instagram

 

Prisetila se susreta sa Sinišom, koji se dogodio pre više od tri decenije kada mu je predvidela velike porodične tragedije, ali i koliko će dece imati, koliko će novca zaraditi i šta će sve u karijeri ostvariti.

- Rekla sam mu koliko će dece imati, ali i da će jedna žena baciti magiju na njega. On je bio oduvek čestit, infantilan, nezreo, a devojke su u to vreme ludele za njim. Siniša je bio isti na početku karijere kada je živeo u iznajmljenom stanu, i kasnije kada je postao slavan i kada se obogatio. Meni etika ne dozvoljava da pričam o ljudima kojima sam nešto predvidela, ali je Siniša izašao javno i ispričao da sam mu ja videla da će sa Crvenom zvezdom postati prvak Evrope, da će zaraditi milione maraka, da će postati slavan, ali i da će se u pedesetim godinama razboleti od teške bolesti. On mi je pre trideset godina poverovao samo da će postati prvak Evrope. Nije verovao da će uslediti sjajan transfer i da će se obogatiti. Nije se obazirao ni na moje proročanstvo u vezi s bolešću. To ga nije zanimalo.


Našem čuvenom reprezentativcu, a kasnije i selektoru državnog tima, prvi put je dijagnostikovana akutna leukemija u leto 2019. godine. U više navrata je po nekoliko nedelja provodio u bolnici, znatno je smršao i ostao bez kose. Srpski as je za to vreme prošao kroz tri ciklusa hemioterapija, a odrađena mu je i transplantacija koštane srži.

Tokom epidemije korone na Apeninima 2020. preležao je i opaki virus, a ubrzo se potpuno vratio treninzima i obavezama u Bolonji. U međuvremenu je postao i deda, pošto je njegova ćerka Virdžinija dobila devojčicu Violante sa fudbalerom Alesandrom Voglaćiom. Nažalost, krajem februara ove godine, tokom utakmice sa Salernitanom u Seriji A, iskusni stručnjak je ponovo osetio simptome bolesti. Miha je posle nekoliko dana potvrdio da mu se leukemija vratila, posle čega su italijanski mediji saznali i da je imao "medicinsku intervenciju koja nije bila beznačajna


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija