• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.12.2022

22:19

ŠAMPIONI SVETA NA POBEDU OD ODBRANE TITULE! Pogledajte DVA MATA Francuza i SUZE igrača i navijača Maroka! (VIDEO)

Tanjug/AP

Fudbal

ŠAMPIONI SVETA NA POBEDU OD ODBRANE TITULE! Pogledajte DVA MATA Francuza i SUZE igrača i navijača Maroka! (VIDEO)

Podeli vest

Najveće iznenađenje Svetskog prvenstva selekcija Maroka nije uspela da priredi novu senzaciju i eliminisana je u polufinalu od Trikolora

Nadali su se navijači Maroka da bi izabranici Valida Regraga mogli do najvećeg čuda na Šampionatu i da eliminišu svetske prvake.

Umesto novih osmeha i zagrljaja, suze, plač i neverica posle 90. minuta na stadionu "Lusail", dok je četa Didijea Dešana nastavila pohod ka odbrani trofeja osvojenog u Rusiji pre četiri godine.

Prvu neopreznost u odbrani Lavova sa Atlasa kaznili su Trikolori već u petom minutu. Tada je posle centaršuta Grizmana, lopta došla do Mbapea koji je šutirao i bio izblokiran, odbitak je zahvatio na drugoj stativi Teo Ernandez i naterao golmana Bona na kapitulaciju - 1:0.

I posle primljenog gola, nastavili su Marokanci da napadaju. Igrali, stvarali šanse, ali ih jednostavno nije htelo.

I kada se prilike protiv golijata kao što su prvaci sveta ne iskoriste, sledi po običaju kazna.

Izrekao ju je Kolo Muani i, verovatno, ušao u istoriju Mundijala. Za samo nekoliko sekundi provedenih na terenu, kada je zamenio Dembelea, uspeo je da zatrese mrežu marokanske selekcije.

Sve je opet, kao i kod prvog pogotka, uradio Kilijan Mbape. Iako nije postigao gol u večerašnjem meču, snosi zasluge za oba postignuta, jer je posle njegove varke i dodavanja fudbaler Ajntrahta u rekordnom roku, u 79. minutu doneo Francuzima 2:0 i plasman u finale.

Ostavivši razočarane navijače i igrače Maroka u suzama...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija