• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.12.2022

07:33

ZBOG TEBE SAM OSEDEO SA 40 GODINA! MIHINA ĆERKA GANULA SVET! Vi koji sada ovo čitate, nikada ne biste mogli da zamislite...

printscreen

Fudbal

ZBOG TEBE SAM OSEDEO SA 40 GODINA! MIHINA ĆERKA GANULA SVET! Vi koji sada ovo čitate, nikada ne biste mogli da zamislite...

Podeli vest

Legendarni Siniša Mihajlović je preminuo u 54. godini života. Tuguje fudbalski svet, tuguje njegova Srbija! Naš as i nekadašnji selektor je bio u veoma teškom stanju, lakeri su mu se borili za život, dok se porodica danima nije oglašavala

Pre dve godine njegova ćerka Viktorija objavila je knjigu pod naslovom ,,Siniša, moj otac" u kojoj je ljudima iz prve ruke približila borbu svog tate i dopustila im da ga bolje upoznaju! 

Otkrila je i njegovu emotivnu, očinsku stranu, koju dok je živa neće zaboraviti!

- Niko ne ustaje dok svi ne završe - ponavlja svaki put moj otac. Nema mobilnih telefona, nema zezanja, nikakvog nevaspitannog ponašanja. Zube treba da trljate najmanje 60 sekundi, inače kao da ih niste ni prali!

Foto: Foto: Reuters

 

Narednik Siniša!

I još:

- Rano u krevet, sutra se ide u školu.

- Jesi li završila domaće zadatke?

- Nemoj tako da odgovaraš svojoj mami....

Kako sam rasla, bilo mi je sve teže, a naljutila sam roditelje mnogo puta!

- Zbog tebe sam osedeo već u četrdesetoj - govori uvek moj otac!

 

 

 

Vi, koji sada ovo čitete, nikada ne biste mogli da zamislite tako nešto, ali to se zaista dogodilo, događalo se i bilo je prelepo! Kada mi je kosa padala na oči, tata mi je pravio pletenice. Pa, recimo da je to pokušavao na svoj način, a kada bi shvatio da neće uspeti, odlučivao bi se za rep, ako možemo tako da ga definišemo. Sve to da mi se kosa ne bi zamrsila dok perem zube. Onda, novi preokret. Siniša, moj tata, čovek koji na terenu nije dozvoljavao da ga niko pobedi, čovek koji se borio protiv gladi, rata, siromaštva, bola, straha, bolesti, uzimao je četku i počinjao da mi češlja dugačku crnu kosu.

 

 

To je moj otac. Nije bio baš nežan, da budem iskrena. Tata, sada imam hrabrosti da ti to kažem, da to napišem: Nisi umeo da me češljaš! Ali, moram da priznam da sam se sa vremenom navikla i onda me nije tako bolelo. Taj gest je za mene bio gest jutarnje ljubavi- napisala je između ostalog Viktorija, o svom ovu Siniši Mihajloviću.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija