• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.12.2022

18:39

BIVŠI MIHINI SAIGRAČI UTUČENI ZBOG SINIŠINE SMRTI! Neutešni Jokan, Toti, Zaneti... Poruke koje slamaju srca!

Starsportphoto

Fudbal

BIVŠI MIHINI SAIGRAČI UTUČENI ZBOG SINIŠINE SMRTI! Neutešni Jokan, Toti, Zaneti... Poruke koje slamaju srca!

Podeli vest

Bivši selektor Srbije i proslavljeni reprezentativac naše države Siniša Mihajlović preminuo je u 54. godini

Legendarni reprezentativac, a kasnije i trener Siniša Mihajlović izgubio je bitku sa akutnom leukemijom, pa se mnogi sportisti i Mihini bivši saigrači i rivali opraštaju od njega.

Uz sliku iz reprezentativnih dana i njihov pozdrav, nekadašnji član Plavih Slaviša Jokanović, danas trener Dinama iz Moskve poslao je Siniši poslednji pozdrav.

Bili su saigrači u Vojvodini, sa kojom su osvojili prvu titulu u istoriji, da bi kasnije branili zajedno boje i u nacionalnom timu.

- Zbogom prijatelju - napisao je Jokan na društvenim mrežama, uz fotku iz selekcije Jugoslavije.

 

 

Isto je učinio i Havijer Zaneti, proslavljeni kapiten Intera, sa kojim je Miha delio svlačionicu na "Meaci". Ispisivali su zlatno poglavlje Intera, u kome su osvajani brojni trofeji.

Bio si izvanredan prijatelj, pratilac, čovek, borac. Tvoja snaga, tvoja iskrenost i tvoj način na koji si jednostavno Siniša bili su primer svima, svaki dan. Ogroman bol, nema reči. Veliki zagrljaj porodici i voljenima. Zdravo Siniša, počivaj u miru. - oglasio se Zaneti, a potom dodao:

- Nažalost dobili smo tu vest. Pretužno je. Šaljem najjači mogući zagrljaj njegovoj porodici. U ovom momentu koji je veoma težak za sve nas. Siniša će zauvek biti sa nama - rekao je Havijer Zaneti.

 

 

Ikona Rome i, po mnogima, najbolji igrač u istoriji Frančesko Toti, bio je takođe veliki prijatelj sa Sinišom.

Čuvši za Mihinu smrt, legendarni Princ Rima je na društvenim mrežama napisao sledeće:

Foto: printscreen Twitter

 

- Ćao prijatelju moj, nedostajaćeš mi - poruka je Frančeska Totija.

Borba Siniše Mihajlovića sa leukemijom počela je 2019. godine, uspeo je da je pobedi dva puta, ali se opaka bolest nažalost vratila...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija