• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.12.2022

10:06

NE SLOBODAN UDARAC, NEGO SLOBODAN DUH! Kontroverzni ITALIJAN se OPROSTIO od Mihajlovića!

AP foto

Fudbal

NE SLOBODAN UDARAC, NEGO SLOBODAN DUH! Kontroverzni ITALIJAN se OPROSTIO od Mihajlovića!

Podeli vest

Doskorašnji predsednik Juventusa Andrea Anjeli oprostio se od Siniše Mihajlovića

Nekadašnji srpski fudbaler i trener Siniša Mihajlović preminuo je u 54. godini posle duge borbe sa leukemijom. Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde se od jula 2019. godine borio sa leukemijom. U jednom trenutku stanje mu je bilo bolje, pa se vratio trenerskom poslu u Bolonji, ali bolest se ponovo vratila.

Čitav svet oprašta se od Mihajlovića, a jedini član Serije A koji se još uvek nije oglasio tim povodom je Juventus. Ipak, doskorašnji predsednik Stare dame Andrea Anjeli putem Tvitera napisao je nekoliko oproštajnih reči. 

- Ne samo slobodni udarci... Pravi slobodan duh - napisao je Andrea Anjeli. 

Anjeli je nedavno napustio funckije u Juventusu, a Staroj dami zbog njegovih "mutnih poslova" preti izbacivanje iz Serije A. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Liban ulazi u totalni rat! Francuska vlada izdala hitno saopštenje!
na ivici

Liban ulazi u totalni rat! Francuska vlada izdala hitno saopštenje!

Liban bi mogao da propadne i sklizne u građanski rat, izjavio je u ponedeljak francuski ministar odbrane Sebastijen Lekornu. Ova bliskoistočna zemlja, kojom je Francuska upravljala tokom nekog od 20. veka, poslednjih nedelja je postala bojno polje između Izraela i naoružane grupe Hezbolah.

22.10.2024

20:40

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija