• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.12.2022

14:31

TVOJ ODLAZAK JE OSTAVIO PRAZNINU! Oglasio se legendarni holandski igrač povodom Mihine smrti!

AP foto

Fudbal

TVOJ ODLAZAK JE OSTAVIO PRAZNINU! Oglasio se legendarni holandski igrač povodom Mihine smrti!

Podeli vest

Bivši holandski reprezentativac Klarens Sedorf oprostio se od Siniše Mihajlovića rečima da je odlazak nekadašnjeg srpskog fudbalera i trenera ostavio duboku prazninu u životu

Mihajlović je preminuo juče u 54. godini posle dugogodišnje borbe sa leukemijom. "Poslednji zvižduk tvoje utakmice paralizovao me najmanje sat vremena.

- Sve se odvija tako brzo i skoro svi ljudi su srećni i žive san dok traje Svetsko prvenstvo. Tvoj odlazak je ostavio prazninu dok duboko razmišljamo o životu - napisao je Sedorf na Instagramu. On je priznao da je izgubio velikog prijatelja.

Foto: Reuters

Klarens Sedorf

- Bio si ratnik i u najtežoj borbi. Potvrdio si mi koliko se isplati boriti se za ono što voliš. Voleo si život i otišao si bez kajanja. Opraštam se od tebe moj prijatelju sa ogromnim poštovanjem i ljubavlju. Sada će mir da bude sa tobom, možeš zauvek da u njemu počivaš. Hvala ti na svemu dragi Siniša, saučešće tvojoj porodici - zaključio je Sedorf.

Mihajlović će biti sahranjen u ponedeljak u Rimu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija