• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.12.2022

08:14

KAPA DOLE! Siniša Mihajlović dobio ogroman mural u Podgorici! (FOTO)

Starsportphoto

Fudbal

KAPA DOLE! Siniša Mihajlović dobio ogroman mural u Podgorici! (FOTO)

Podeli vest

Legendarni Siniša Mihajlović, fudbaler i trener koji se dugo borio protiv leukemije, preminuo je u 54. godini

Sjajan gest napravili su Podgoričani. Glavni grad Crne Gore dostojno se oprostio od velikana srpskog fudbala.

Na zgradi u kvartu Baston koji se nalazi nadomak centra grada osvanuo je mural sa likom prerano preminulog Mihe.

 

 


Fudbalski svet potresen posle smrti  Siniše Mihajlovića. Odreda su se od legendarnog asa opraštale fudbalske legende, one sa kojima je delio svlačionicu, ali i oni protiv kojih je vodio bitke, porodica, prijatelji, navijači....

Siniša se tri i po godine borio protiv leukemije. Dobio je dve bitke, svi su se nadali da će nokautirati bolest. Nažalost, u poslednjih nekoliko nedelja došlo je do pogoršanja i njegovo telo više nije moglo da se bori. Sahrana će biti održana u ponedeljak u Rimu, dok će komemoracije biti u njegovim bivšim klubovima Crvenoj zvezdi i Vojvodini.

Poslednje dane popularni "bombarder iz Borova Sela" proveo je u komi, a uz njega su bili članovi porodice i kum Miroslav Tanjga.

Foto: Starsportphoto

 

- Poslednjih dana Siniša Mihajlović bio je u komi. Pored njega su bili supruga i deca, a s njim u sobi ležao je i njegov kum Miroslav Tanjga - ispričao je izvor blizak porodici Mihajlović.

Borbu sa akutnom leukemijom Mihajlović je započeo sredinom 2019. godine, a preživeo je zahvaljujući operaciji koštane srži i anonimnom donoru iz Sjedinjenih Američkih Država.
Poslednju bitku sa opakom bolešću počeo je u martu ove godine. Nažalost, nije više imao snage i bolest je pobedila.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31