• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.12.2022

13:05

SLAMA SRCE! DEČAK POSLAO MIHI POSLEDNJE PISMO: Žao mi je što nisam mogao da ti dam bar malo moje sreće! Naučio si nas da se borimo, da se ne predajemo...

Fudbal

SLAMA SRCE! DEČAK POSLAO MIHI POSLEDNJE PISMO: Žao mi je što nisam mogao da ti dam bar malo moje sreće! Naučio si nas da se borimo, da se ne predajemo...

Podeli vest

Dečak Mirko iz Palerma, koji se poput Siniše Mihajlovića borio sa leukemijom i upoznao ga pre nekoliko godina, napisao je legendi poslednje pismo

Mirko i Siniša delili su najteže trenutke, borili su se zajedno protiv opake bolesti. Dečak je pre nekoliko godina napisao Siniši pismo, jer su ga ganule Mihajlovićeve suze kada je otkrio svetu da ima leukemiju, a onda su se i upoznali u sportskom centru Bolonje.

Mirko je posle transplatacije uspeo da pobedi leukemiju, a kada je saznao da se Mihi stanje pogoršalo poslao mu je poslednje pismo.

- Jedan od najlepših dana u mom životu je 18. novembar 2020. Ja sam sa velikim šampionom, čovekom. Sve je prošlo kako treba, za mene i tebe, bar prema onome što sam mogao kao 11-godišnjak da vidim. U to vreme smo bili veterani transplatacije i želeli smo što pre da se vratimo normalnom životu. Sećam se udaraca koje si zadavao u boksersku vreću, podsećali su me na dan tvoje konferencije kada si rekao da imaš leukemiju. Vidim čoveka koji je ratnik, koji je trenirao uprskos svemu - napiaao je dečak u potresnoj ispovesti: 

Foto: printscreen

 

- Sećam se koliko sam sreće imao, žalim što nisam mogao da ti dam bar malo moje sreće. Obukao sam majicu koju si mi dao, mogu da te vidim, zagrlim, da razgovoram sa tobom. Ne možeš da mi odgovoriš, ali to je u redu. Duboko u sebi znam da to radiš. Naučio si nas da se borimo, da se ne predajemo. Siniša, hiljadu hvala nije dovoljno, ali tebi sve dugujem. Srećan put - napisao je 13-godišnji dečak. 

Legendarni srpski fudbaler Siniša Mihajlović izgubio je bitku sa leukemijom i preminuo je u 54. godini. Od Mihajlovića su se opraštali fudbaleri, političari, državnici, vođe država, sportski klubovi, doslovno nema onih koji su ostali imuni na vest da nas je napustio legendarni igrač.

 

https://www.instagram.com/redazioneiene/?utm_source=ig_embed&ig_rid=02fac564-7a69-47c9-b224-9ce1a59356a8

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija