• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.12.2022

16:39

MESI ISPISAO ISTORIJU! Argentinac postao REKORDER na Mundijalu!

Tanjug/AP

Fudbal

MESI ISPISAO ISTORIJU! Argentinac postao REKORDER na Mundijalu!

Podeli vest

Argentinski fudbaler Lionel Mesi postao je igrač sa najviše nastupa na Svetskim prvenstvima u istoriji

Kapiten fudbalske reprezentacije Argentine Lionel Mesi u finalnoj utakmici Mundijala u Kataru protiv Francuske postao je rekorder, sa 26 mečeva na Svetskim prvenstvima.

Iza Mesija su ostali Nemci Lotar Mateus sa 25 utakmica i Miroslav Kloze sa 24 odigrana meča. Slede Italijan Paolo Maldini, koji je odigrao 23 i Portugalac Kristijano Ronaldo sa 22 utakmice. 

Foto: Tanjug/AP

Ipak, Mesi ne može da se pohvali sjajnim rezultatima budući da na prethodna četiri Mundijala ima samo srebrnu medalju. Danas će na Lusail stadionu imati šansu da protiv Francuza osvoji Boginju, jedini trofej koji mu nedostaje u "vitrini". 

Mesi danas ima šansu da postane prvi igrač na Svetskim prvenstvima koji bi poneo epitet najboljeg strelca i najboljeg asistenta budući da u ovom momentu to mesto deli sa Kilijanom Mbapeom. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi
Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas počinje suđenje Snežani Stević (48) koja je uhapšena početkom marta ove godine zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom i radila estetske i stomatološke zahvate u svom salonu lepote "BV Dental Estetic", a protiv nje podneta je i krivična prijava zbog falsifikovanja diplome.

03.07.2024

09:15

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija