• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

18.12.2022

19:50

KELI NASIMENTO OBJAVILA SLIKU SVOGA OCA! Pele iz bolničke postelje pratio finale Mundijala!

Reuters

Fudbal

KELI NASIMENTO OBJAVILA SLIKU SVOGA OCA! Pele iz bolničke postelje pratio finale Mundijala!

Podeli vest

Jedna od ćerki legendarnog brazilskog fudbalera Pelea koji je u bolnici, objavila je danas na društvenim mrežama fotografiju svog oca

Peleu na slici masiraju stopala dok gleda prenos finalne utakmice Svetskogm prvenstva u Kataru Francuska-Argentina.

- Masaža stopala i Svetsko prvenstvo na TV-u - objavila je Keli Nasimento uz fotografiju na kojoj se vidi nasmejana mlada žena kako u bolnici masira stopala trostrukog svetskog šampiona.

Pele (82) koji je primljen u bolnicu Sao Paula 29. novembra, nalazi u običnoj bolničkoj sobi, a ne na odeljenju intezivne nege. Njegovo zdrastveno stanje je stabilno.

Njegove ćerke su poslednjih dana aktivne na društvenim mrežama sa fotografijama oca, kako bi umirile njegove navijače zabrinute za njegovo zdravlje.

Foto: printscreen instagram

 

Edson Arantes do Nasimento, poznatiji kao Pele, koji je sa 17 godina zaigrao za reprezentaciju Brazila na Svetskom prvenstvu 1958, osvojio je tri titule svetskog šampiona - 1958, 1962. i 1970. godine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija