• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.12.2022

20:03

PONOSAN SAM I OSLOBOĐEN! Skaloni EMOTIVAN nakon TITULE!

Tanjug/AP

Fudbal

PONOSAN SAM I OSLOBOĐEN! Skaloni EMOTIVAN nakon TITULE!

Podeli vest

Selektor Argentine Lionel Skaloni postao je najmlađi osvajač Svetskog prvenstva među selektorima

Argentina je osvojila Svetsko prvenstvo, a Lionel Skaloni ispisao istoriju fudbala! Selektor Gaučosa postao je najmlađi selektor koji je došao do trofeja Žila Rimea sa svega 44 godine i 216 dana. 

Nakon meča Skaloni nije mogao da sakrije sreću i zadovoljstvo, ali je ostao skroman i sve zasluge pripisao timu. Argentinac je kao selektor Gaučose vodio i do titule u Kopa Americi. 

- Ponosan sam! Osećam se slobodno! Ovaj tim me načinio ponosnim, sve je njihova zasluga - rekao je Skaloni. 

Foto: Tanjug/AP

Fudbalske reprezentacija Argentine i Francuske penalima će odlučiti o novom šampionu sveta, nakon što je rezultat posle 120 minuta igre u finalu u Dohi 3:3. Argentinci su vodili 2:0, golovima Mesija u 23. iz penala i Anhela Di Marije u 36. minutu, da bi izjednačenja Francuzima doneo Mbape, prvo iz penala u 80. minutu, a zatim još jednim pogotkom dva minuta kasnije.

Prednost Argentincima u produžecima ponovo je doneo Mesi, u 109. minutu, da bi trećim pogotkom na meču izjednačio Mbape, iz penala u 118. minutu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija