• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.12.2022

09:14

UPLAKANA ARIJANA GRLI KOVČEG...  Virdžinija se oglasila pretužnom fotografijom! (FOTO)

Pedja Milosavljević

Fudbal

UPLAKANA ARIJANA GRLI KOVČEG... Virdžinija se oglasila pretužnom fotografijom! (FOTO)

Podeli vest

Prv put posle sahrane Siniše MIhajlvića oglasila se njegova ćerka Virdžinija

Posle supruge Arijane i ćerke Viktorije, i mlađa Mihina ćerka ostavila je poruku na društvenim mrežama nakon sahrane našeg legendarnog fudbalera.

Ona je objavila fotografiju majke dok grli i ljubi kovčeg.

 

 

 

 

Siniša Mihajlović preminuo je prošle nedelje u 54. godini, izgubio je bitku posle tri i po godine borbe sa leukemijom.

Pretužna poruka Mihine ćerke

Na večni počinak u Rimu Sinišu je ispratilo nekoliko hiljada ljudi. Opelu u Bazilici "Svete Marije od anđela i mučenika" prisustvovali su, pored porodice i prijatelja, navijači i brojni poštovaoci lika i dela čuvenog Mihe.

Foto: Pedja Milosavljević

Arijana Mihajlović ljubi Mihinu fotografiju

Na oproštaj od Mihe došla je i 14 meseci stara unuka Violante, a ispred sanduka je stajao venac samo sa njenim imenom. Posebne vence doneli su supruga Arijana, majka i brat Dražen sa porodicom, dok su na jednom bila ispisana imena sve dece, uključujući i Sinišinog najstarijeg vanbračnog sina Marka.

Foto: Pedja Milosavljević

Mihina ćerka Virdžinija

Foto: Pedja Milosavljević

Mihina ćerka Viktorija

 

Najuža porodica poljubila je kovčeg poslednji put, a ćerka Virdžinija i majka Viktorija nisu mogle da zadrže suze dok su gledale u Sinišinu sliku, koju je nosio njegov imenjak i sin kuma Miroslava Tanjge.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija