• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.12.2022

09:25

ŠVAJCARCI DOLAZE U SRBIJU! U martu igraju u Novom Sadu!

Predrag Milosavljević

Fudbal

ŠVAJCARCI DOLAZE U SRBIJU! U martu igraju u Novom Sadu!

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Švajcarske dolazi u Novi Sad 25. marta! Igraće meč protiv Belorusije u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. godine

Zbog političke situacije u Belorusiji, ova selekcija će "sajdžije" ugostiti 25. marta od 18.00 časova na stadionu Vojvodine, tako bar piše na sajtu UEFA. Inače, u ovoj grupi I nalazi se i tzv. Kosov, uz Andoru, Izrael i Rumuniju.

Džaka i Šaćiri dolaze u Srbiju

Nije jasno kome je palo na pamet da se meč igra u Srbiji posle haosa koji su Švajcarci napravili na Svetskom prvenstvu.

Tačnije, Švajcarci su i u Rusiji i u Kataru provocirali Orlove. Prednjačili su Granit Džaka i Đerdan Šaćiri, reprezentativci Švajcarske poreklom sa Kosova. U oba meča sve je bilo na ivici fizičkog obračuna.

Foto: Tanjug

Granit Džaka

U Rusiji su rukama pokazivali albanskog orla posle gola protiv Srbije, dok se Džaka u Kataru hvatao za međunožje i nosio dres sa prezimenom "Jašari“ i pričao da je reč o Ardonu Jašariju, mladom fudbaleru, a ne o Ademu Jašariju, teroristi, na kog je zapravo mislio.

Srbija je u grupi G sa Bugarskom, Mađarskom, Litvanijom i Crnom Gorom. Izabranici Dragana Stojkovića prvi meč igraju 24. marta u Beogradu protiv Litvanije, dok će tri dana kasnije gostovati Crnoj Gori.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija