• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.12.2022

11:52

VELIKI PAD SRBIJE NA FIFA LISTI! Evo na kojoj su poziji Orlovi posle Svetskog prvenstva!

Predrag Milosavljević

Fudbal

VELIKI PAD SRBIJE NA FIFA LISTI! Evo na kojoj su poziji Orlovi posle Svetskog prvenstva!

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Srbije nazadovala je na najnovijoj rang-listi Međunarodne fudbalske federacije (FIFA) zauzima 29. mesto

Posle loših rezultata na Svetskom prvenstvu u Kataru i eliminacije u grupnoj fazi naša reprezentacija je pokvarila plasman za osam pozicija, sada je na 29. mestu sa 1.526,46 bodova.

Prvo mesto na rang listi FIFA zadržala je reprezentacija Brazila sa 1.840,77 bodova. Argentina, koja je osvojila titulu u Kataru, trenutno se nalazi na drugoj poziciji sa 1.838,38 poena. Napredak za jedno mesto zabeležila je Francuska, koja je trećeplasirana sa 1.823,39.

U TOP 10 najboljih selekcija sveta se nalaze još Belgija, Engleska, Holandija, Hrvatska, Italija, Portugalija i Španija.

Foto: Predrag Milosavljević

 

Najveći napredak napravila je selekcija Maroka, koja je na prethodnoj listi bila 22. Afrička selekcija je osvojila četvrto mesto na Mundijalu u Maroku, a trenutno je 11. reprezentacija sveta.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
PETAR

pre 1 godinu

A KOME JE STALO DO OVIH KOSTAPLERA OD FUDBALERA ,PONASAJU SE KO KURVE PRED KLIJENTOM PRE SE NATRTE NEG STO IH KRESNU..FUJ KOSTAPLERI I NASTAVITE DUGO DA SE NATRTAVATE HRVATI SU MISEONA IMENICA ZA SRPSKE ZEZBEJKE OR FUDBALERA

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Opozicija bi da sabotira Ekspo, izgradnju metroa i da ruši Beograd na vodi! Lokalni izbori zapravo su nacionalni!
Live TV

Opozicija bi da sabotira Ekspo, izgradnju metroa i da ruši Beograd na vodi! Lokalni izbori zapravo su nacionalni!

U nedelju su izbori koji su lokalni, ali je njihov karakter i značaj daleko veći. Ako uzmemo u obzir šta smo sve u poslednjih nekoliko meseci gledali: formiranje raznih pokreta koji su antidržavni, onda ovo nije priča o tome da biramo vlast u nekim opštinama, nego je pitanje da li će neki faktori ući u institucije. Gosti "Info večeri" bili su predsednik opštine Čukarica, Srđan Kolarić, predsednik opštine Zvezdara Vladan Jeremić i presednik opštine Savski Venac Miloš VIdović.

29.05.2024

22:23

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija