• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: J. N.

22.12.2022

12:25

ZVEZDAN TERZIĆ ZA INFORMER: U OFK Beogradu sam proveo 27 godina, moja obaveza je da pomognem! Kostadin i Andrej su rođeni na tom stadionu, tu su prohodali...

Starsportphoto

Fudbal

ZVEZDAN TERZIĆ ZA INFORMER: U OFK Beogradu sam proveo 27 godina, moja obaveza je da pomognem! Kostadin i Andrej su rođeni na tom stadionu, tu su prohodali...

Podeli vest

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić poručio je za Informer da je njegova obaveza da pomogne OFK Beogradu da opet bude u vrhu srpskog fudbala

OFK Beograd je na novom početku!  Nekadašnji funkcioner OFK Beograda Momčilo Minić izabran je za predsednika tog kluba, dok su novi potpredsednici Kostadin Terzić, sin Zvezdana Terzića, i Stefan Babović, nekadašnji reprezentativac, odučeno je na Skupštini kluba. Za sportskog direktora biće postavljen Andrej Mrkela, sin Zvezdinog sportskog direktora Mitra Mrkele.

- OFK Beograd je klub koji volim, u njemu sam proveo 27 godina i moja obaveza je da pomognem da se reorganizuje i vrati u Superligu - poručio je Zvezdan Terzić za Informer i nastavio:

-  Kostadin i Andrej su rođeni na tom stadionu, tu su prohodali i oni imaju obavezu i treba da se uključe u rad kluba. 

Foto: Starsportphoto

Stefan Baboić

Novi potpredsednik će biti i Stefan Babović, nekadašnji reprezentativac.

- Najveće pojačanje će biti Stefan Babović koji je bio igrač OFK Beograda i njegov otac Milija Babović koji je 10 godina bio potpredsednik i sponzor OFK Beograda. Porodici Babović je fudbal u krvi, a OFK neizmerno vole. Milija Babović je pre 25 godina krstio Kostadina, a prošle godine i njegovog sina Vuka.

Plan je da se "romantilare" što pre vrate u vrh srpskog fudbala.

- Ozbiljni ljudi iz sveta biznisa će naknadno biti kooptirani u Upravni odbor. Napraviće se ozbiljan petogodišnji plan. Cilj je da OFK Beograd opet bude u vrhu srpskog fudbala i da se na Karaburmi igraju evropske utakmice - zaključio je Terzić.

Novo rukovodstvo imaće saradnju sa Crvenom zvezdom, koja će igrački pomoći OFK Beogradu. Za novog generalnog direktora biće postavljen Stevan Višnjić.Novi Upravi odbor čine Irina Popović, Zoran Mitrović, Nenad Đorđević, Miroslav Ivanović, Marko Miljković Cici i Dušan Tomašević.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragan

pre 1 godinu

Da li je neko lud ko veruje u ovu priču?? Zato što je rođen dok je on vedrio i oblačio nad ofk-om, zato zaslužuje da bude tu?! Na kipar smo svi zaboravili??

Mićo

pre 1 godinu

Kpz Sremska Mitrovica...sledeći je tvoj ugovor

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija