• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.12.2022

15:23

BRAVO I HVALA VAHI! Selektor MAROKA se prisetio HALILHODŽIĆA koji je NEPRAVEDNO ostao bez posla uoči Mundijala!

REUTERS/Mohamed Abd El Ghany

Fudbal

BRAVO I HVALA VAHI! Selektor MAROKA se prisetio HALILHODŽIĆA koji je NEPRAVEDNO ostao bez posla uoči Mundijala!

Podeli vest

Selektor Maroka Valid Regragi neplanski je preuzeo reprezentaciju pred Mundjal, ali je u Kataru osvario najveći uspeh afričkog fudbala

Uspeo je Vahid Halilhodžić bez najvećih zvezda Maroka da izbori plasman na Svetsko prvenstvo, ali legendarni stručnjak iz Bosne i Hercegovine nije vodio Lavove sa Atlasa u Kataru. Odlukom tamošnje federacije popučarni Vaha je smenjen, a na njegovo mesto doveden je Valid Regragi. 

Uspeo je, neisusni trener, da Lavove sa Atlasa dovede do polufinala Svetskog prvenstva i tako ostvari najveći uspeh u istoriji afričkog fudbala. Mnogi nisu zaboravili ko je Marokance doveo do Mundijala, a između ostalih ni Regragi koji je iskoristio priliku da se zahvali svom prethodniku. 

- Bravo i veliko hvala Vahidu Halilhodižiću koji je odradio sjajan posao i koji je stvorio ovu grupu igrača. Ja sam doneo svoj mentalitet. Doneo sam nešto novo i igrači su ti koji su se žrtvovali kako bi ispratili sve ono što tražim od njih - rekao je Regragi. 

Foto: REUTERS/Hamad I Mohammed

Otkrio je selektor Maroka potom koja je bila tajna uspeha njegove reprezentacije u Kataru. 

- Morali smo da ugasimo mentalitet koji se ogledao u tome da lepo i dobro igramo, a da nemamo rezultate. Ovo sada je sve bilo istinsko uživanje. Nismo očekivali ovako nešto. Svi su bili ujedinjeni i dali su sve za svoju zemlju - povukao je marokanski stručnjak. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

IMAMO PROBLEMA, ALI... Marokanci spremni za ISTORIJU!
Fudbal

IMAMO PROBLEMA, ALI... Marokanci spremni za ISTORIJU!

Selektor fudbalske reprezentacije Maroka Valid Regragi rekao je danas da uprkos velikom broju povreda svaki dan donosi bolje vesti, kao i da će u poslednjem trenutku odlučiti ko će igrati protiv Francuske u polufinalu Svetskog prvenstva

13.12.2022

13:09

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće sutra u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varheljijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

25.06.2024

20:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija