• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.12.2022

12:44

OVO NIJE DOBRO! Mitrović i Vlahović se još nisu oporavili od povrede!

printscreen

Fudbal

OVO NIJE DOBRO! Mitrović i Vlahović se još nisu oporavili od povrede!

Podeli vest

Srpski fudbalski reprezentativci Aleksandar Mitrović (26) i Dušan Vlahović (22) još se nisu oporavili od povreda i ne zna se kada će se vratiti na teren

Golgeter Fulama već duže vreme vuče povredu stopala, zbog čega nije mogao da pruži maksimum na Svetskom prvenstvu u Kataru, gde je Srbija završila takmičenje u grupi.

Ekipu sa "Krejven kotidža" očekuje nastavak takmičenja u Premijer ligi, a njihov menadžer Marko Silva otkrio je da je srpski as pod upitnikom za meč protiv Kristal palasa u ponedeljak, 26. decembra.

Foto: Predrag Milosavljević

Aleksandar Mitrović



- Moram da kažem da Mitrović nije spreman. Pre Mundijala imao je problem sa povredom stopala. Potom je preskočio dve ligaške utakmice i zaigrao tri puta za Srbiju. Dajemo sve od sebe da ga osposobimo za meč sa Kristal palasom, ali ne teče sve kako treba - priznao je Silva.

S druge strane, Vlahović se nije oporavio od povrede prepone. Italijanska "Gazeta delo sport" piše da napadač Juventusa još nije počeo da trenira i igra pripremne mečeve za "staru damu". Srpski fudbaler je povredio preponu mesec dana uoči početka Mundijala, a ona ga je mučila i tokom mečeva u Kataru.

Foto: printscreen/fss

Dušan Vlahović



"Stara dama" će 30. decembra igrati prijateljski meč protiv Standarda iz Liježa, a trener torinske ekipe Masilimilijano Alegri potvrdio je da na njemu neće nastupiti srpski centarfor.

- Federiko Kjeza će biti spreman za tu utakmicu, videćemo da li će i Matija de Šiljo. Sigurno neće igrati Leonardo Bonući i Dušan Vlahović - izjavio je Alegri.

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija