• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.12.2022

13:15

AU KAKVE REČI, ENGLEZ SKINUO KAPU SERGEJU: On je top klasa, najbolji vezista u Seriji A!

Reuters

Fudbal

AU KAKVE REČI, ENGLEZ SKINUO KAPU SERGEJU: On je top klasa, najbolji vezista u Seriji A!

Podeli vest

Pol Merson, nekadašnji fudbaler Arsenala, nada se da će dres Tobdžija obući srpski reprezentativac Sergej Milinković Savić

Danima se spekuliše da je Arsenal zainteresovan za srpskog asa, ali još nema konkretnih koraka. Sergej je već godinama u centru pažnje tokom svakog prelaznog roka, ali je i dalje u Laciju

Nekadašnji engleski reprezentativac, kolumnista Dejli Stara, sipao je komplimente na račun Srbina. 

- Pisao sam ranije da bi Arsenal trebalo da pojuri Vord-Prousa. Ali, stvar je u tome, ako on želi da ostane u Sautemptonu, onda možda nije dovoljno ambiciozan. Lesterov Tilemans bi popunio prazninu u timu Arsenala. On je kvalitetna alternativa. Ali, Sergej Milinković-Savić je igrač kojeg bih ja pojurio - jasan je Merson, koji je potom opisao šta bi Srbin doneo Arsenalu.

- Arsenalu je potreban vezista top klase, da bi tim bio najbolji u ligi. Smatram da je Savić sjajan igrač, najviše klase. Ako pogledate kako je igrao za Lacio prošle sezone... Lično, mislim da je najbolji vezista u Italiji.

Foto: Reuters

Sergej Milinković Savić

Jedna stvar Mersonu nije jasna.

- Znam da su ga dovodili u vezu sa Mančester junajtedom ranije. Nije mi jasno zašto nije formiran red za dovođenje srpskog fudbalera. Smatram da je to propust mnogih klubova.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija