• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. M.

26.12.2022

06:35

PLAČEM KAO BEBA ZBOG SINIŠE! Legendarni golman teško podneo odlazak velikog prijatelja!

Starsportphoto

Fudbal

PLAČEM KAO BEBA ZBOG SINIŠE! Legendarni golman teško podneo odlazak velikog prijatelja!

Podeli vest

Slavni čuvar mreže Intera i bivši trener Crvene zvezde Valter Zenga kaže da mu je Siniša Mihajlović bio kao brat

Plačem kao beba zbog Sinišine smrti, osećam se kao da mi je nešto oduzeto, kaže slavni golman Intera, Italijan Valter Zenga. 

Legendarni srpski fudbaler i trener Siniša Mihajlović preminuo je pre deset dana u 54. godini posle troipogodišnje borbe sa leukemijom.

Rasplakao Sinišu

Njegov veliki prijatelj, sa kojim je igrao od 1994. do 1996. u Sampdoriji, kaže da nikako ne može da se pomiri sa tim da Siniše više nema.

- Plačem kao beba jer se osećam kao da mi je nešto oduzeto. Voleli smo se kao braća. Uvek se borio i trudio se da ignoriše bolest. Video sam ga početkom decembra na predstavljanju knjige Zdenjeka Zemana i delovao je dobro. Život je zaista glup - počeo je Zenga emotivnu ispovest.

Nekadašnji trener Crvene zvezde, sa kojom je 2006. osvojio duplu krunu, kaže da su Miha i on imali bratski odnos.

Foto: AP/Photo

Valter Zenga



- Uvek je govorio da sam njegov stariji brat. Imali smo oduvek bratski odnos. Zvali smo jedan drugog "brate", na srpskom jeziku. Bio je pravi prijatelj. Da je sad pored mene, rekao bih mu: "Sini, znaš li šta se dešava? Kažu ti da si lud, ali to kažu jer nemaju hrabrosti da rade ono što ti radiš." Tako sam ga ja video. Kada sam trenirao Crvenu zvezdu u Beogradu, pomogao mi je na neopisiv način - rekao je Zenga.

Foto: Pedja Milosavljević

 

I Siniša je o Zengi više puta govorio u superlativima. Emotivne trenutke imali su i dok se Siniša borio sa bolešću. Kada je jednom prilikom gostovao u emisiji na italijanskoj televiziji, Zenga se uključio i dirljivim rečima rasplakao Mihu.

Foto: Pedja Milosavljević

 



- Ti si me naučio svemu... Da nikada ne odustajem, da uvek budem svoj i držim glavu gore. Kakva god da je situacija u životu. Ti si mi dokazao da si čovek sa velikim Č. I ja nikada nisam ni sumnjao u sve to - pričao je tada Zenga.

 

Bonus video

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija