• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.12.2022

08:42

NE ZNATE ŠTA SE SVE DEŠAVA U ITALIJI! Trener branio Kejna od pobesnelih navijača!

Tanjug

Fudbal

NE ZNATE ŠTA SE SVE DEŠAVA U ITALIJI! Trener branio Kejna od pobesnelih navijača!

Podeli vest

Nakon nešto više od mesec dana Premijer liga vratila se na male ekrane! Tradicionalni "Boksing dej" doneo je zanimljiv susret i mali londonski derbi između Brenfroda i Totenhema. Pevci su uspeli da nadoknade minus od dva gola i izvuku remi na "DžTek Stadionu", a pažnju su privukli domaći navijači koji su vređali Harija Kejna na sav glas

Navijači Brentforda provocirali su Kejna zbog promašenog penala u četvrtfinalu Svetskog prvenstva, a odmah je u njegovu odbranu stao trener Antonio Konte.

Trener Totenhema to tako ne doživljava. Niti dopušta da se njegov najbolji igrač tretira na pogrdan način.

Foto: Tanjug/AP

 

- Nijednog trenutka nisam posumnjao u njegov kvalitet, mentalitet, pristup treningu ili utakmici. Suočava se sa čudnom situacijom, jer je stvarno dobro igrao na Mundijalu. Ekipa je stigla do četvrtfinala, on ju je predvodio, ali jeste promašio penal koji je reprezentaciju poslao nazad kući. Fudbal je takav, satkan od pozitivnih i negativnih trenutaka. Ako ste psihički stabilni, vrhunski igrač, na top nivou, postoji trenutak u kome sve negativno sklonite u stranu i krenete napred. Kejn je uspeo u tome. Ljudi, govorimo o stvarno kvalitetnom fudbaleru i posebnoj osobi. Iz tog razloga naši, ali i navijači klubova protiv kojih igramo, trebalo bi svaki put da mu tapšu, da aplaudiraju.. - rekao je Antonio Konte.

Foto: REUTERS/David Klein

 

Nije se ovo pojašanje dopalo mnogima, pa ni Konteu, ali razume šta su htele pristalice Brentforda.

Navijači Brentforda su bili pomalo uplašeni, jer je Kejn igrao za Totenhem, a ne zbog onoga što se desilo Engleskoj. Normalne su te situacije. Pokušali su da naprave problem, ali samo zato što je Hari igrao protiv Brentforda. Ne znate šta se sve dešava u Italiji - smeje se Konte i dodaje:

- Kad je fokus na reprezentaciji onda je publika najbolja na svetu. Kad je na programu klupski fudbal, gledaoci pronalaze načine da poremete igrače protivničkih klubova, pogotovo one sposobne da naude timu koji podržavaju- poentirao je Konte brane 53 gola za Englesku i izjednačenja rekorda Vejna Runija po broju pogodaka za državni tim onako uvredljiva skandiranja nemaju poente

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija