• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.12.2022

21:19

VLAHOVIĆ JE MORAO DA URADI VIŠE! Španac osuo PALJBU po Srbinu!

Tanjug/AP

Fudbal

VLAHOVIĆ JE MORAO DA URADI VIŠE! Španac osuo PALJBU po Srbinu!

Podeli vest

Bivši reprezentativac Španije Borha Valero kritikovao je Dušana Vlahovića

Već neko vreme Dušana Vlahovića nema na terenu zbog povrede. Juventus je u poslednjih nekoliko utakmica zabeležio dobre rezultate što je omogućilo navijačima da kritikuju srpskog napadača. 

Jedan od najvećih kritičara bio je i nekadašnji fudbaler Fiorentine Borha Valero. Španac smatra da je Vlahović morao da igra bolje u dresu Stare dame budući da je plaćen preko 81.000.000 evra pre godinu dana. 

Foto: reuters

- Sigurno su očekivanja navijača Juventusa bila velika, zbog svega što je Dušan pokazao u Firenci. Mora se uzeti u obzir i novac koji je Juventus potrošio da ga dovede. Istina je da su mu nedostajali saigrači koji bi mu bili od pomoći, ali na tom nivou, a toliko plaćen, morao je da uradi više - rekao je Valero. 

Dušan Vlahović je na 36 utakmica postigao 16 golova. Za mnoge bi taj "skor" bio dovoljan, ali ne i za Borha Valeru koji kritikuje srpskog napadača. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Stigao odgovor Kineza na brutalne pretnje Amerike! Putin dobio najbolje moguće vesti, ovo im nije trebalo!
PANIKA NA ZAPADU

Stigao odgovor Kineza na brutalne pretnje Amerike! Putin dobio najbolje moguće vesti, ovo im nije trebalo!

Američki državni sekretar Entoni Blinken praktično je zapretio Kini sankcijama SAD tokom sastanka ministara inostranih poslova G7 na italijanskom ostrvu Kapri 20. aprila. Najviši diplomata Sjedinjenih Američkih Država opisao je Kinu kao "glavnog davaoca" tehnologije, pomagaču u naoružavanju Rusije, rekavši da Peking podstiče "najveću pretnju evropskoj bezbednosti od kraja Hladnog rata", a na to je doboi odgovor od profesora ekonomije na univerzitetu u Notingemu, Či Meng Taun, u autorskom tekstu za "Konversejšn".

04.05.2024

05:30

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija