• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.12.2022

16:50

BEZOBRAZLUK PRVE VRSTE! Otkrivena ISTINA! Nejmar NAMERNO dobio crveni karton, samo da bi OVO URADIO!

reuters

Fudbal

BEZOBRAZLUK PRVE VRSTE! Otkrivena ISTINA! Nejmar NAMERNO dobio crveni karton, samo da bi OVO URADIO!

Podeli vest

Brazilski reprezentativac Nejmar isključen je u pobedi PSŽ-a nad Strazburom od 2:1, pošto je u 61. minutu dobio drugi žuti karton

Kada Nejmarova sestra slavi rođendan, brazilski reprezentativac je redovno suspendovan ili povređen, a sada je smislio novi način da "pobegne" iz ekipe i na miru proslavi Novu godinu.

On je za samo nekoliko desetina sekundi zaradio dva žuta kartona u meču protiv Strazbura. Najpre je u 61. minutu rukom u lice udario protivnika i sudija Turpan ga je prvi put sankcionisao, da bi odmah potom uleteo u kazneni prostor, teatralno pao i dobio drugi žuti karton!

Isključenje će ga koštati jednog meča neigranja koji, zanimljivo, pada na 1. januar!  Tada će Pari Sen Žermen odmeriti snagu sa Lansom, ali bez Nejmara!

Brazilac planira da dolazak 2023. proslavi u domovini, ali tu nije kraj! Pre Nove godine tu je još za njega važniji praznik koji se zove "Reveilon (prevedeno na srpski "buđenje"), a razog za takvo ime je običaj da se ostane celu noć budan i da se uživa u obilatoj trpezi. 

Uglavnom se jedu pečeno meso i plodovi mora, kao i jastozi, rakovi, pa je Nejmaru to bilo važnije od gostovanja Lansu...

Pari sen Žermen je trenutno lider Lige 1 sa 44 boda, osam više od narednog rivala.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Konačno slobodan! Ovako sada izgleda Džulijan Asanž! (FOTO, VIDEO)
Planeta

Konačno slobodan! Ovako sada izgleda Džulijan Asanž! (FOTO, VIDEO)

Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž izjasnio se krivim po jednoj optužbi za pribavljanje i objavljivanje vojnih tajni SAD, kao rezultat dogovora sa tužiocima američkog Sekretarijata za pravosuđe, čime je obezbedio sebi slobodu, a time je završena i duga pravna saga koja je pokrenula debate o slobodi štampe i nacionalnoj bezbednosti.

26.06.2024

11:28

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija