• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.12.2022

21:40

BIZARNO! Junak trijumfa Junajteda se PROPISNO OBRUKAO! Menadžer ga odmah KAZNIO!

Reuters/Aap Aap

Fudbal

BIZARNO! Junak trijumfa Junajteda se PROPISNO OBRUKAO! Menadžer ga odmah KAZNIO!

Podeli vest

Mančester junajted je savladao Vulvse na gostovanju, a meč je obeležio Markus Rašford

Mnoge navijače Junajteda je iznenadilo što reprezentativac Engleske nije počeo utakmicu, iako je bio među najzaslužnijima za pobedu nad Notingemom u prethodnom kolu.

I pored toga, Rašford je golom protiv Volvsa doneo trijumf Mančesteru, a menadžer Crvenih đavola Erik ten Hag je pre utakmice objasnio da su u pitanju "unutrašnji disciplinski razlozi" i da je zato Markus ostavljen na klupi.

Napadač je po završetku susreta objasnio šta se dogodilo i priznao svoju grešku. On se uspavao i propustio timski sastanak pre utakmice.

- Takva su pravila. Greške se dešavaju. Razočaran sam što nisam počeo meč, ali razumem odluku menadžera. Srećan sam što smo na kraju uspeli da izborimo pobedu, tako da možemo da podvučemo crtu posle svega. Kasnio sam na sastanak, uspavao sam se! - rekao je Rašford.

Kazna za Markusa nije ozbiljna, biće da je Ten Hag samo želeo da se drži pravila koje je nametnuo letos po dolasku.

Foto: REUTERS/Toby Melville

Erik Ten Hag drži do discipline

Odluku Holanđanina pozdravili su brojni komentatori, legendarni Pol Skols je izjavio da je Rašford napravio glupost te da "rizikuje da nepažnjom ugrozi svoju poziciju posle odlične forme u kojoj se nalazi".

Rio Ferdinand je takođe bio zadovoljan odlukom Ten Haga.

- Razočaravajuće je, jer uvek želite da vidite najbolje na terenu. Istovremeno, zadovoljni ste jer se menadžer drži principa gde ako neko pogreši, biva kažnjen - istakao je Ferdinand.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija