• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.01.2023

15:52

KAKVA ČAST! Vuku Rašoviću novo priznanje u Saudijskoj Arabiji!

FK Al Feiha

Fudbal

KAKVA ČAST! Vuku Rašoviću novo priznanje u Saudijskoj Arabiji!

Podeli vest

Bivši igrač i trener Partizana ostvario je zapažene rezultate sa Al Feihom, što mu je donelo epitet najboljeg stručnjaka u poslednjem mesecu prošle godine

Prošle godine srpski trener Vuk Rašović, skrenuo je pažnju svetskog klupskog fudbala, kada je sa malim saudijskim klubom Al Feiha, eliminisao dva velikana te zemlje, osvojivši prestižni Kup Kralja.

A u finišu 2022. Vuk je ponovo u žiži javnosti. U izboru Fudbalskog saveza Saudijske Arabije izabran je za trenera meseca decembra.

Uspeh je lep, pogotovo kad se zna da puno poznatih trenera iz raznih država radi u Arabiji.

Neki od njih su Francuz Rudi Garsia (Al Nasr Rijad), Portugalac Nuno Espirito Santo (Al Ittihad), Argentinac Ramon Diaz (Al Hilal), Španac Visente Moreno (Al Šabab), Brazilac Čamuska Perikles (Al Tavon).

- Krenulo nam je. Igramo odlično, tim je baš dobro uigran. Pobedili smo Al Kalej (u prvenstvu) 2:1, Al Taee 2:1, Al Fateh 2:0 i Al Khaleej (u Kupu Kralja) 3:1. Prvenstvo traje do kraja maja. Ne možemo da se uključimo u borbu za titulu, jer smo na početku prvenstva ostali bez nekoliko ključnih igrača. Ali cilj je odbrana Kupa Kralja - poručio je Vuk Rašović, dete Partizana, koji ima i titulu sa seniorima crno-belih.

Foto: FK Al Feiha

Vuk Rašović je ostvario najveći trenerski uspeh od dolaska u Arabiju

Inače, zbog osvojenog Kupa Kralja prošle sezone, Al Feiha će učestvovati u ligi šampiona Azije, prestižnom takmičenju, a očekuju se pojačanja iz Maroka i Brazila.

U timu je sedam stranaca, među njima su i dva Srbina, nekadašnji golman i kapiten Partizana Vladimir Stojković i bivši napadač Crvene zvezde Milan Pavkov.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija