• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.01.2023

10:20

ZAKON JE SAMO ZA SIROMAŠNE! Ronaldo i Georgina su NEDODIRLJIVI! Zbog njih se pravi IZUZETAK u Saudijskoj Arabiji!

printscreen

Fudbal

ZAKON JE SAMO ZA SIROMAŠNE! Ronaldo i Georgina su NEDODIRLJIVI! Zbog njih se pravi IZUZETAK u Saudijskoj Arabiji!

Podeli vest

Saudijska Arabija je spremila izuzeće po kom će planetarna fudbalska zvezda Kristijano Ronaldo moći da živi sa verenicom, jer po zakonu u ovoj državi samo venčani parovi mogu da žive zajedno

Da zakon nije isti za sve dokaz su Kristijano Ronaldo i Georgina Rodrigez.  Naime, dva advokata iz Saudijske Arabije su poručila da očekuju da će zakonska odredba biti ignorisana i da će njihov slučaj biti okarakterisan kao izuzeće.

Poznati Azijski jutjuber Džoš Paler je želeo javno da iskaže nezadovoljstvo, a ako je suditi po komentarima, nije jedini.

Foto: Tanjug/AP

 

- Zakon je samo za siromašne. Ovo je pokazalo da ako ste dovoljno poznati ili dovoljno bogati, da ste iznad zakona. Primarni pokazatelj - napisao je Lin.

Veruje se da Portugalac nije ništa prepustio slučaju i da je već ranije osigurao da može da uživa u istom životu koji je živeo i do dolaska u Aziju!

Ipak, još uvek nije sigurno da li je Ronaldo sa porodicom odlučio da živi u velelepnoj vili ili će se ipak odlučiti na "život u koferima".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija