• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.01.2023

17:59

TAKO SE TO RADI! SPECIJALNI DRES U ČAST MIHE I LUKE! Dekijeva Sampdorija zna kako DA ISPRATI LEGENDE! Italija ovako nešto ne pamti! (FOTO)

Instagram/viktorija mihajlović

Fudbal

TAKO SE TO RADI! SPECIJALNI DRES U ČAST MIHE I LUKE! Dekijeva Sampdorija zna kako DA ISPRATI LEGENDE! Italija ovako nešto ne pamti! (FOTO)

Podeli vest

Fudbalski svet oprostio se u poslednjih mesec dana od nekoliko velikih imena, a Sampdorija je ostala bez dve velike legende.

Najpre je preminuo Siniša Mihajlović, a nedavno i Đanluka Vijali, igrači koji su nastupali za tim iz Đenove u igračkoj karijeri.

Na stadionu "Luiđi Feraris" ovog popodneva navijači se opraštaju od proslavljenih asova, a od 18.00 časova igraće se meč protiv Napolija, lidera Serije A.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija