• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.01.2023

11:49

MBAPE BESAN KAO RIS! Zidan je Francuska! Moramo da poštujemo LEGENDU!

printscreen

Fudbal

MBAPE BESAN KAO RIS! Zidan je Francuska! Moramo da poštujemo LEGENDU!

Podeli vest

Igrač Pari Sen Žermena Kilijan Mbape kritikovao je predsednika Fudbalskog saveza Francuske (FFF) Noela la Grea, koji je izjavio da ga ne zanima gde će legendarni trener Zinedin Zidan da nastavi karijeru, prenose francuski mediji

Le Gre je gostovao u emisiji "Bartoli tajm" na Radiju RMC Sport kod slavne francuske teniserke Marion Bartoli, gde je objasnio zašto je odlučeno da Didije Dešan ostane selektor "trikolora".

FFF je nedavno produžio ugovor sa Dešanom, koji će biti selektor Francuske do juna 2026. godine. Pojedini mediji su ranije objavili da će Zidan da bude novi selektor "trikolora", ali je rukovodstvo FFF odlučilo da nastavi saradnju sa Dešanom. Dešan je sa Francuskom osvojio titulu na SP u Rusiji 2018. "Trikolori" su na nedavnom Mundijalu u Kataru u finalu poraženi od Argentine posle boljeg izvođenja penala.

Foto: Reuters

 

Le Gre je rekao da se ne bi javio Zidanu da ga je zvao,  što je razbesnelo asa reprezentacije Francuske, Kilijana Mbapea!

Kilijan Mbape se oglasio na društvenim mrežama posle izjava prvog čoveka FFF. Fudbaler Pari Sen Žermena nikada nije krio da mu je idol Zinedin Zidan i želeo je da reaguje.

 

 

- Zidan je Francuska. Ne možemo tako da ne poštujemo legendu - napisao je Mbape na svom Tviter nalogu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija