• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.01.2023

13:13

BOŽINOV UPOREDIO SRPSKE NAPADAČE! Vlahović ima jak mentalitet, nedostaje Juventusu, a Jović je drugačiji fudbaler!

printscreen

Fudbal

BOŽINOV UPOREDIO SRPSKE NAPADAČE! Vlahović ima jak mentalitet, nedostaje Juventusu, a Jović je drugačiji fudbaler!

Podeli vest

Nekadašnji napadač Juventusa, Valeri Božinov, osvrnuo se na situaciju u bivšem klubu istakavši da je manje važno što torinski tim uz dosta muke i tek u završnici susreta stiže do bodova, već da su pobede bitne. Takođe, pričao je Bugarin i o srpskim napadačima Dušanu Vlahoviću i Luki Joviću

Valeri Boženiov, Bugarin koji je u karijeri igrao za brojne evropske gigante, prokomentarisao je trenutnu situaciju u Juventusu.

- Rezultat je ono što se računa. Svi žele dobru igru, ali u odličnom timu su važna tri boda i do njih se ne dolazi na osnovu sreće. Ukoliko dobro radite, verujete u ono što radite, koncentrisani ste tokom utakmice i treninga, stići ćete tamo gde ste naumili. Niko ne osporava Alegrijeve kvalitete. Imao je problema jer nije imao kompletan sastav, ali je odlično uspevao da pažnju igrača preusmeri samo na teren i da zanemare sve ostalo. Pobeda bez primljenog gola nije slučajnost, to je rezultat odricanja i rada. Zaista je uradio dobar posao kako bi očuvao ravnotežu u ekipi. Zeman mi je uvek govorio da tim mora da ga prati da bi postigao rezultate, a Alegri je bio inteligentan, sposoban da natera igrače da veruju u ono što radi. 

Foto: Starsportphoto

 

Nekadašnji reprezentativac Bugarske se potom osvrnuo i na situaciju u kojoj se nalazi Dušan Vlahović, kojeg zna još iz Partizana.

Foto: Starsportphoto

 

- Imao sam povrede prepona i znam koliko bole. Ne možeš da radiš. Vlahović mnogo nedostaje Juventusu, ali on će dati svoj doprinos čim se vrati jer ima jak mentalitet. Ipak, beskorisno je da igra ako nije potpuno spreman. On je jedan od onih koji moraju da se osećaju dobro da bi igrali.

Foto: Starsportphoto

 

Igrao je Božinov i u Fiorentini, čiji dres sada nosi drugi srpski napadač, Luka Jović.

- Svi su navikli na Vlahovića koji je uvek postizao golove, ali, iako su sunarodnici i napadači, Jović je drugačiji fudbaler. Nije igrao u prethodnom klubu... Kabral je bio u Švajcarskoj, a to je slabija liga od Serije A. Potrebno je vreme, neophodno je strpljenje i trud da bi ostvarili ono što se od njih očekuje. Oni su svoju vrednost pokazali na drugim mestima i daće doprinos i u ljubičastom dresu. Sad je beskorisno kritikovati, nema potrebe - rekao je Božinov.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)
Live TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)

Ako postoji istorijski momenat kao prekretnica u istoriji jedne države, to je bio 5. oktobar. Slobodan Milošević se putem državne televizije obratio naciji. Nakon 5. oktobra okrenuta je nova stranica politike Srbije. 24 godine kasnije nameće se pitanje da li nam je trebao taj 5. oktobar! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su advokat Dragoljub Tomašević, Aleksandar Jerković iz pokreta "Nema nazad, iza je Srbija" i bivši načelnik odeljenja za krvne delikte Žarko Popović.

05.10.2024

10:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija