• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.01.2023

12:30

Selektor Srbije Dragan Stojković OBJAVIO SPISAK igrača za prijateljsku utakmicu protiv Amerike!

Starsportphoto©

Fudbal

Selektor Srbije Dragan Stojković OBJAVIO SPISAK igrača za prijateljsku utakmicu protiv Amerike!

Podeli vest

Selektor A reprezentacije Srbije Dragan Stojković objavio je spisak igrača na koje računa za prijateljsku utakmicu protiv Sjedinjenih Američkih Država

Utakmica protiv Sjedinjenih Američkih Država na programu je 26. januara u Los Anđelesu sa početkom u 4 sata po srednjeevropskom vremenu (25. januara, 19:00 po lokalnom).

Ovo će pre svega biti dobra provera za momke iz domaćeg šampionata. Selektor na raspolaganju neće imati igrače iz Partizana i Crvene zevzde, a najviše predstavnika, čak četvoricu, imaće Voždovac, TSC će dati trojicu, Čukarički, Vojvodina i Radnički iz Niša po dvojicu… Na spisku je Dejan Joveljić iz Los Anđeles Galaksija.

Golmani: Đorđe Petrović (Nju Inglend Revolušn), Dragan Rosić (Radnički Niš);

Odbrana: Ranko Veselinović (Vankuver Vajtkeps), Nemanja Stojić (TSC), Nemanja Petrović (TSC), Filip Damjanović (Voždovac), Marko Mijailović (Voždovac);

Sredina terena: Mirko Topić (Vojvodina), Miloš Pantović (Voždovac), Vladimir Lučić (Čukarički), Luka Ilić (TSC), Luka Bijelović (Spartak), Mirko Ivezić (Voždovac), Veljko Simić (Vojvodina), Nikola Petković (Čukarički);

Napadači: Dejan Joveljić (Los Anđeles Galaksi), Nikola Štulić (Radnički Niš).

 

Prilikom nedavne posete Ambasadi SAD u Beogradu i podnošenja zahteva za dobijanje američke vize, fudbalere Srbije pozdravio je ambasador Sjedinjenih Američkih Država u Beogradu Kristofer Hil, koji je od člana stručnog štaba naše reprezentacije Ljubinka Drulovića dobio prigodne poklone FSS i dres Srbije sa svojim prezimenom.

Foto: fss

 

Utakmica između reprezentacija SAD i Srbije igraće se na stadionu aktuelnog šampiona MLS lige, Fudbalskog kluba Los Anđeles.

Srbija će u martu započeti kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, koje nije igrala još od 2000. godine. "Orlovi" najpre 24. marta dočekuju Litvaniju, a onda tri dana kasnije gostuju Crnoj Gori.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija