• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.01.2023

12:28

JEDAN JE MURINJO!  Nisam bio prvi, nego JEDINI izbor za selektora Portugala!

reuters

Fudbal

JEDAN JE MURINJO! Nisam bio prvi, nego JEDINI izbor za selektora Portugala!

Podeli vest

Trener Rome Portugalac Žoze Murinjo odbio je ponudu da preuzme fudbalsku reprezentaciju Brazila, a progovorio je i o ponudi da vodi Portugal

Ništa od Žozea Murinja na klupi Portugala! Prekaljeni trener se zahvalio, ali odbio selektorsku poziciju!

- Moram da zahvalim predsedniku Fudbalskog saveza Portugala, Fernandu Gomešu, jer su me reči u direktnom razgovoru učinile veoma ponosnim. Bio sam njegov jedini izbor i stvarno je učinio sve da me vrati kući, što mi kao čoveku i strategu pričivanja veliko zadovoljstvo. Zapravo, ja nisam bio njegov prvi, već jedini izbor. Uprkos tome sam odlučio da ne prihvatim ponudu. Ostajem u Romi - pojasnio je Žoze Murinjo, koji je u međuvremenu bio interesantan i Brazilcima, ali ni do tog posla neće biti ništa.

Foto: reuters

 

Portugalci su početkom godine izabrali Roberta Martinesa za selektora do 2026, šta znači da će veliki Žozeov san, da jednog dana vodi državni tim, morati da pričeka jer ga rad u Italiji ga ispunjava.

- Dobro mi je u Romi. Ovde dajem sve od sebe i to je jedino bitno. Uvek dajem sve od sebe u sredini u kojoj sam angažovan . Tačno je da nisam razgovarao sa predstavnicima italijanskih medija u minula dva meseca, samo iz jednog razloga. Bio sam suspendovan i kad je tako onda ne dajem izjave. Sad je kazna istekla i dostupan sam za sva pitanja- dopunio je Murinjo posle plasmana Vučice u četvrtfinale Kupa Italije.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija