• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.N.

14.01.2023

09:28

ZA DVA DANA 87.000.000 PREGLEDA JE VINULO NA VRH! Slavna pevačica URNISALA NEVERNOG MUŽA! (VIDEO)

printscreen

Fudbal

ZA DVA DANA 87.000.000 PREGLEDA JE VINULO NA VRH! Slavna pevačica URNISALA NEVERNOG MUŽA! (VIDEO)

Podeli vest

Atraktivna pop zvezda brutalno ponizila nekadašnjeg asa Barselone i njegovu novu devojku Klaru Kiju! Zamenio si 'ferari' za 'tvingo', zamenio si 'roleks' za 'kasio', otpevala je Južnoamerikanka i pobrala simpatije

Pevačica Šakira uništila je bivšeg supruga Đerara Pikea novom pesmom. Kolumbijska pop zvezda objavila je pesmu koju je nedvosmisleno posvetila bivšem partneru i doskorašnjem fudbaleru Barselone Đeraru Pikeu.

Foto: AP/Photo

 

Njih dvoje su se nedavno rastali nakon 12 godina zajedničkog života, iz kojeg imaju sinove Sašu i Milana. Ispostavilo se da je proslavljeni fudbaler pevačicu varao, a vrlo brzo nakon što su se rastali počeo je javno da se pojavljuje u javnosti sa novom devojkom Klarom Kijom Marti (23), koja je bila zaposlena u jednoj od Pikeovih firmi.

Nisu ista liga

Činilo se u prvi mah da će se slavni par rastati bez previše pompe, ali izgleda da je Šakira dovoljno ohladila glavu i rešila da sve što ju je mučilo izbaci kroz pesmu. Na osnovu stihova deluje kao da se oporavila, a da svog supruga žali što je ostao bez nje.

- Izvinte, ali imam drugi avion i ne vraćam se više ovde, dosta mi je razočaranja. Ponašaš se kao nekakav šampion, a kada si mi najviše bio potreban, dobila sam najgoru verziju tebe. Izvini dušo, trebalo je odavno da te izbacim, jer vučica poput mene nije za početnike, vučica poput mene nije za takve poput tebe, bio si van moje lige, ali sada si sa nekim svog ranga- navodi Šakira u pesmi.

Dok su bili u srećnoj zajednici, pevačica i fudbaler živeli su u kući koja deli dvorište sa kućom Pikeovih roditelja. Kolumbijka je ostala tu sa decom, a bivši štoper Barselone se odselio. Ona je stihovima opisala i te mučne trenutke.

 

 

- Ne bih ti se vratila ni da plačeš ili me moliš. Jasno je da nisam ja kriva ako te kritikuju, ja samo pravim muziku i žao mi je ako ti to smeta. Ostavio si me da živim u komšiluku sa svekrvom, sa medijima pred vratima i gomilom dugova, misliš da si me povredio, ali zapravo si me učinio jačom. Žene više ne plaču, već ispostavljaju račune - jasna je atraktivna pevačica.

Foto: reuters

 

Prozvala i "zamenu"

Šakira (44) nije poštedela ni Klaru (22), koja je sada sa njenim nekadašnjim mužem. Uspela je da joj pomene ime, ali i godine, pošto je devojka dvostruko mlađa od Kolumbijke.

- Klara ima ime koje podrazumeva dobre osobine, ali očigledno je da ona nije takva. Tanka je linija između ljubavi i mržnje. Ne pokušavaj da se vratiš, veruj mi. Nema ljutnje, dušo. Želim ti sve najbolje sa mojom takozvanom zamenom. Vredim kao dve od 22. Zamenio si 'ferari' za 'tvingo', zamenio si 'roleks' za 'kasio'. Toliko vremena u teretani, možda je trebalo malo da radiš i na mozgu - zaključuje Šakira.
 

Rekla mu da je glup
Toliko vremena si proveo u teretani, možda je trebalo malo da radiš i na mozgu
Šakira

Nakon samo dva dana 87.000.000 pregleda je vinulo Šakiru u sam vrh na svim mogućim top listama širom sveta! 

Inače, Pike i Šakira pregovarali su povodom razvoda punih 12 sati kako bi se usaglasili šta je najbolje za njihove sinove Milana i Sašu. Pevačica nikako nije želela da ostane da živi u Španiji, tako da je nekadašnji fudbaler dao saglasnost da se ona sa sinovima preseli u Majami. Njegov advokat objasnio je da je Pike pristao na sve za šta je smatrao da će doneti dobrobit dečacima.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boravi u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varhejijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

26.06.2024

06:59

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija