• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.01.2023

12:00

PREDSEDNIK NE DA SRBINA ZA 15.000.000! Ništa od Premijer lige!

Starsportphoto

Fudbal

PREDSEDNIK NE DA SRBINA ZA 15.000.000! Ništa od Premijer lige!

Podeli vest

Predsednik Verone Mauricio Seti odbio je ponudu Brajtona od 15 miliona evra za srpskog reprezentativca Ivana Ilića

Kako pišu italijanski mediji, Brajtonova ponuda odbijena je bez razmišljanja!

Srbina cene mnogo više od toga, a Seti smatra kako za Srbina može da dobije više novca! Verona je Ilića Mančester sitiju platila 10.800.000 evra i moraće da uplati još 4.800,000, a ponuda Torina za Srbina je i te kako interesantna! 

Ivan Ilić je velika želja Ivana Jurića, koji ima pravu malu srpsku koloniju!  Tu su Saša Lukić, Vanja Milinković Savić i Nemanja Radonjić, pa bi se Ilić vrlo brzo uklopio! 

Foto: Reuters

 

Torino je spreman da ponudi između 16 i 18 miliona evra za njega, a hoće li Seti popustiti i pred ovom cifrom, ostaje da se vidi!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mare

pre 1 godinu

Svaka čast predsedniku Vučiću on ne prodaje Srbe

KO ĆE KOGA, AKO NE SVOJ SVOGA?! Dejan Stanković želi SINA u svom timu!
Fudbal

KO ĆE KOGA, AKO NE SVOJ SVOGA?! Dejan Stanković želi SINA u svom timu!

Neće biti lako srpskom stručnjaku Dejanu Strankoviću da sa Sampdorijom obezbedi opstanak u Seriji A, a i nekadašnji trener Crvene zvezde je nedavno rekao da bi to bilo ravno osvajanju Skudeta. Želi bivši trener Crvene zvezde što bolje da pojača ekipu, a voleo bi da dovede i sina Filipa i tako ojača konkurenciju među stativama

04.01.2023

10:14

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija