• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.01.2023

17:01 >> 17:03

BOMBAAAAAAA - VLAHOVIĆ STIŽE U PREMIJER LIGU! Srbin napušta JUVENTUS!

reuters

Fudbal

BOMBAAAAAAA - VLAHOVIĆ STIŽE U PREMIJER LIGU! Srbin napušta JUVENTUS!

Podeli vest

Srpski reprezentativac Dušan Vlahović bi do kraja januara mogao da se preseli u Premijer ligu

Godinu dana prošlo je od senzacionalnog transfera Dušana Vlahovića u Juventus, a srpski napadač bi ranije nego što se očekivalo mogao da napusti Torino. Naime, kako prenosi "Kalčomerkato", Arsenal je i više nego spreman da zadovolji apetite Stare dame i već ovog januara dovede stamenog golgetera. 

Italijanski portal prenosi da je Arsenal ponudio 80.000.000 evra za Vlahovića nakon što su im propali pregovori sa Atletiko Madridom oko Žoaa Feliksa, a potom i sa Šahtjorom oko transfera Mihajla Mudrika. Tobdžije više nemaju šta da čekaju te im je srpski napadač apsolutni prioritet. 

Iako su u Juventusu bili spremni da puste Vlahovića za nešto više od 100 miliona evra, aktuelna situacija u klubu, koja nije baš najbolja, dovela je do toga da Stara dama razmišlja i da prihvati znatno niže obeštećenje.

Foto: Tanjug/AP

Podsetimo, iako nije igrao na prethodnih osam utakmica, od čega sedam u Seriji A, Dušan Vlahović je i dalje najbolji strelac Juventusa. U međuvremenu upisao je tri nastupa u reprezentaciji Srbije i postigao je gol na Svetskom prvenstvu. 

Italijanski "Skaj sport" je uoči utakmice protiv Napolija naveo da Vlahović ponovo učestvuje u timskim treninzima, ali da uprkos tome ne može da se spekuliše o tačnom vremenu povratka. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija