• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.01.2023

16:10

HAOS! STANKOVIĆ BESAN KAO RIS, sudiju napali u tunelu! (VIDEO)

printscreen

Fudbal

HAOS! STANKOVIĆ BESAN KAO RIS, sudiju napali u tunelu! (VIDEO)

Podeli vest

Samdorija je poražena na gostovanju Empoliju 1:0, a trener Dejan Stanković ne može da bude zadovoljan ni igrom svog tima ni suđenjem.

Samdoriji je poništen gol u 100. minutu posle intervencije iz VAR sobe. Kada je Santoro pogledao snimak odličio je da poništi pogodak zbog igranja rukom.

Usledila je drama, igrači Samdorije nasrnuli na sudiju, pa su Đuričić i Audero "požuteli". Besneo je i Dejan Stanković koji je u neverici skinuo kaput i bacio ga, dok je navodno jedan član njegovog stručnog štaba napao arbitra u tunelu i takođe dobio žuti karton.

Stanković je dobio samo dve od 12 utakmica na klupi Samdorije i sada mu se već opasno "drma" klupa, posto se Sasuolo, koji je iznad nje, već ozbiljno udaljio.

Na kraju meča predsednik Sampe, Marko Lana je odbrusio:

- Danas niko neće dati izjavu, ni igrači ni treneri u suprotnom dobićemo diskvalifikaciju. Želimo da razumemo šta žele da urade sa name, ako su odlučili da nas pošalju u Seriju B, ponašaćemo se tako. Pre igranja rukom, Gabijadini je bio gurnut. Ne želim da mislim da postoji neki plan, ali previše stvari se ne uklapaju - izjavio je Lana po kraju meča. 

 

SERIJA  A

18. kolo

Ponedeljak

Empoli – Sampdorija 1:0 (0:0)
Ebuehi 55

Nedelja

Sasuolo – Lacio 0:2 (0:1)
Zakanji 45+3p, Anderson 90+4

Torino – Specija 0:1 (0:1)
Nzola 28

Udineze – Bolonja 1:2 (1:0)
Beto 10 – Sansone 59, Poš 80

Atalanta – Salernitana 8:2 (5:1)
Boga 5, Lukman 20p, 54, Skalvini 23, Kupmajners 38, Hojlund 41, Ederson 61, Zortea 85 – Dia 10, Kavilja 56

Roma – Fiorentina 2:0 (1:0)
Dibala 40, 82

Subota

Kremoneze – Monca 2:3 (0:2)
Čofani 67, Desers 83 – Čurija 8, Kaprari 19, 55

Leče – Milan 2:2 (2:0)
Ernandes 3, Baskiroto 23 – Leao 58, Kalabrija 71

Inter – Verona 1:0 (1:0)
Martines 3

 

Standings provided by Sofascore

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija