• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.01.2023

09:35 >> 10:02

ISPROZIVALA PIKEA I DOBILA BOGATSTVO! Šakira broji MILIONE, a i njemu se isplatilo! Evo koliko su inkasirali od pesme!

Reuters

Fudbal

ISPROZIVALA PIKEA I DOBILA BOGATSTVO! Šakira broji MILIONE, a i njemu se isplatilo! Evo koliko su inkasirali od pesme!

Podeli vest

Planetarno popularna pop zvezda Šakira, brutalno je ponizila nekadašnjeg asa Barselone Đerara Pikea i njegovu novu devojku Klaru Kiju, koji su joj radili iza leđa! Zamenio si 'ferari' za 'tvingo', zamenio si 'roleks' za 'kasio', otpevala je Južnoamerikanka i pobrala simpatije, ali i milione

Nije trebalo mnogo vremena da Šakirina nova pesma posvećena nevernom mužu postane hit!

Pesma je objavljena pre šest dana, a do sada ima 141.000.000 pregleda! Španska "Marka" se pozabavila ovom temom i sada je jasno koliko je povređena pevačica naplatila svoju bol, ali i talenat!

Foto: AP/Photo

 

Jutarnja emisija 'El Programa de Ana Rosa' analizirala je koliko je novca Šakira već uspela da zaradi nakon što je objavila pesmu. Kako su objavili, ona je do utorka zaradila 512.000 dolara na Jutjubu, 500.000 dolara od Amazona, 360.000 dolara od Spotifaja i čak 1.200.000 dolara od Epla!

Koliko je novca Šakira zaradila od tri poslednje pesme koje su nastale inspirisane Pikeom, 'Te felicito', 'Monotonia' i 'BZRP Music Sessions #53'?

Sve su izašle nakon njenog razlaza sa bivšim asom Barselone, a za četiri dana, Šakira je zaradila više od 2.500.000 dolara sa 'BZRP Music Sessions #53'“, a što se tiče ostalih nedavnih pesama u kojima se takođe pominje bivši fudbaler, 'Te felicito', koja je objavljena u aprilu 2022, ima više od 445.000 miliona strimova, generišući oko 10 miliona dolara. „'Monotonia', sa Ozunom, objavljena je pre dva meseca i ima 166 miliona strimova, što znači da je zaradila 3.554.000 dolara.

Foto: Reuters

 

Dakle, procenjuje se da je Šakira zaradila oko 15 miliona dolara od pesama koje je posvetila Pikeu.

Sa druge strane, što se tiče bivšeg defanzivca Barselone, on je potpisao sponzorski ugovor sa Renoom i Kasiom, dva brenda koja se pominju u poslednjoj Šakirinoj pesmi. Čini se da i pevačica i bivši fudbaler žele da unovče što je više moguće dok se snalaze u ovom raskidu.
 

- Imam veliko saopštenje. Kasio nam je poklonio satove. Imamo ugovor s Kasiom, pokrovitelji su ove lige”, kazao je Pike dok su se ostali u studiju glasno smejali, a Aguero mu je poručio da je to sve zbog Šakire!

 

Podsetimo, Pike je javno osramotio Šakiru nakon što je isplivao video gde se u pozadini vidi njegova akutelna devojka Klara, kako se šetka u kući u kojoj je živela Šakira, dok su ona i deca bili na putu!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija