• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.01.2023

07:00

NAJNOVIJE INFORMACIJE IZ ITALIJE! Fiorentina donela KONAČNU ODLUKU o Luki Joviću!

REUTERS/Jennifer Lorenzini

Fudbal

NAJNOVIJE INFORMACIJE IZ ITALIJE! Fiorentina donela KONAČNU ODLUKU o Luki Joviću!

Podeli vest

Iako se najavljivalo da bi napadač Fiorentine Luka Jović već u zimskom prelaznom roku mogao da promeni sredinu, to se neće desiti

Na Artemio Frankiju su odlučili da srpski reprezentativac ostane njihv član. Bar do kraja ugovora.

Tako tvrdi Korijere delo Sport koji je stigao do saznanja da se Jovićev status neće menjati ni sad, ni narednog leta. Ne samo da se neće menjati, već se navodi da u klubu nema dvoumljenja i da će on sigurno ostati kao deo kostura oko kojeg će se graditi tim.

Napadač za koga je Real Madrid istresao 60.000.000 evra bio je na tankoj liniji još tokom boravka u Španiji kao takav podoban je za razne priče i spekulacije.

Samo dan ranije Gazeta delo sport najavila je siguran odlazak Srbina iz Firence ove zime, međutim, to se neće desiti.

ITALIJANO VERUJE JOVIĆU

Trener Vinćenco Italijano veruje Luki i klub je navodno spreman da ga istrpi do kraja ugovora koji ističe juna 2024. godine, tako da se u razmatranje ne uzimaju ni prodaja, ni eventualne pozajmice. 

Foto: Tanjug/AP

Luka Jović

SRBIN NIJE TRAŽIO PRODAJU

Korijere je od svojih izvora čak dobio informaciju iz Jovićevog okruženja da on nije tražio da bude prodat. Ako su i postojale nesuglasice sa šefom stručnog štaba, one su u međuvremenu “ispeglane“ i Jović je navodno spreman da se bori za svoje mesto u timu i što bolji plasman Ljubičastih.

Jović je ove godine postigao sedam i namestio još jedan gol u 25 mečeva za Violu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stefanovski

pre 1 godinu

Bre najveći Promašaj u istoriji Reala ali i srpske reprezentacije. Njegov domet je Crna Trava.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija