• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.01.2023

18:17

SRBIN PROŠAO TORTURU U KLUBU! Gazda mu PRETIO: Ne želim da te POVREDIM, ali me TERAŠ na to! J**ACU TE, ostaćeš OVDE! Odmah se OGLASIO

Starsportphoto/printscrin

Fudbal

SRBIN PROŠAO TORTURU U KLUBU! Gazda mu PRETIO: Ne želim da te POVREDIM, ali me TERAŠ na to! J**ACU TE, ostaćeš OVDE! Odmah se OGLASIO

Podeli vest

Neviđeni skandal desio se u izraelskom fudbalu, gde je srpski fudbaler Lazar Jovanović prošao pravu torturu

Izraelski mediji su objavili tekst o nesvakidašnjem i uznemirujućem incidentu, po kome je igrač Bnei Rajne, Lazar Jovanović, podneo prijavu policiji i igračkoj organizaciji, tvrdeći da ga je na treningu održanom pre nedelju dana (17. januara) napao vlasnik kluba Said Basul, prenosi portal sport5.co.il.

Na snimljenom snimku čuje se Basulov glas kako viče na Jovanovića i izbacuje ga iz treninga tima:

- Idi kući, ako te još jednom vidim ovde, ne znaš šta ću ti uraditi. Ovde su tri čoveka koji će se veoma dobro brinuti o vama - obratio se gazda Bnei Rajne Srbinu i nastavio:

- Ne želim da te vidim ponovo, počinješ da me izluđuješ. Sada ti pričam kao brat i ne želim da te povredim, ali ti me teraš na to. Ne idi na trening. Nisi deo tima. Treba li ti novac? Daću ti Isti - grmeo je Said Basul.

Foto: Starsportphoto

Lazar Jovanović u dresu Radničkog na meču sa malteškom Gzirom

Jovanović je opisao kako se razvijala cela situacija:

- Vlasnik ekipe je u pratnji još dvoje ljudi došao kod mene. Pošto su došli, digli su ruke na mene i zapretili mi da prestanem da dolazim na treninge tima. Rekli su da ako ne dođem, ako ne razumem dobro, onda ću razumeti loše - rekao je Užičanin, bivši igrač niškog Radničkog, lučanske Mladosti, čačanskog Borca i užičke Slobode.

Napadač koji je internacionalno iskustvo sticao u dresu jermenskog Pjunika tvrdi:

- Jednom me je samog poslao da treniram u Haifi na moru, kada su svi igrači poslani kući da se odmore. Rekao mi je: "Jeb**u te, ostaćeš ovde i vežbaćeš svaki dan dva puta dnevno. nije dobio platu tri meseca. - istakao je Lazar Jovanović.

SNIMAK srpskog fudbalera na kome se čuje kako mu vlasnik kluba preti možete da pogledate OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vesko

pre 1 godinu

Jevrejska govna .. sta ste drugo ocekivali? Bombardovali nam decu 1999 .. nipodastavaju zlocine nad Srbima u ww2 ... to je zgadija nad zgadijama ..

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija