• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

27.01.2023

19:20

PUKLA KASA! Eron Gordon ima novi KLUB! Crno-beli ISKEŠIRALI 51.000.000 evra!

reuters

Fudbal

PUKLA KASA! Eron Gordon ima novi KLUB! Crno-beli ISKEŠIRALI 51.000.000 evra!

Podeli vest

Engleski fudbaler Entoni Gordon postao je novi igrač Njukasla, prenose britanski mediji.

Njukasl će Evertonu na ime obeštećenja isplatiti 40 miliona funti, plus dodatne bonuse, pa će ukupna cena njegovog transfera, kako prenosi Skaj, iznositi oko 51.000.000 evra.

Evertonu će pripasti 45.000.000 evra fiksno, dok će preostalih 6.000.000 dobiti ukoliko se aktiviraju klauzule o bonusima.

Gordon je prošao sve mlađe kategorije Evertona i za prvi tim je debitovao 2017. godine u utakmici Lige Evrope protiv kiparskog Apoela.

Erona je, podsetimo, letos želeo Čelsi, ali je Everton odbijao da ga pusti iako je londonski klub nudio oko 70.000.000 evra. 

On će biti drugo najskuplje pojačanje Gordona, odmah iza Aleksandera Isaka (70.000.000 evra), odnosno za svega 1.000.000 evra skuplji od Žoelintona. Kada govorimo o Evertonovim izlaznim transferima, Gordonov će biti četvrti najveći. Više para zaradio je jedino od prodaja Romelua Lukakua, Rišarlisona i Džona Stounsa.

Do sada je za Everton odigrao 65 utakmica u Premijer ligi i postigao sedam golova.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Rusi zaprepašćeni rečima Bajdena! Zar je ovo izgovorio?! Moskva reagovala istog momenta: Imamo krindž godine!
NEVEROVATNO

Rusi zaprepašćeni rečima Bajdena! Zar je ovo izgovorio?! Moskva reagovala istog momenta: Imamo krindž godine!

Kada govori o tome da su Amerikanci "nezamenljiva nacija, jedina supersila na svetu i glavna demokratija", predsednik SAD Džozef Bajden iz nekog razloga ne spominje američki državni dug i nekontrolisano štampanje novca, ukazala je portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova u nedavnoj objavi na Telegramu, ocenivši da je to "krindž godine".

26.05.2024

20:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija