• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.01.2023

17:30

KRENUO MITROVIĆEVIM PUTEM! Srpski napadač ODLAZI u Anderleht! Belgijanci ŽELE i bivšeg napadača Partizana!

reuters

Fudbal

KRENUO MITROVIĆEVIM PUTEM! Srpski napadač ODLAZI u Anderleht! Belgijanci ŽELE i bivšeg napadača Partizana!

Podeli vest

Fudber TSC-a Petar Ratkov mogao bi karijeru da nastavi u slavnom Anderlehtu i krene putem slavnog prethodnika Aleksandra Mitrovića

Dobre igre Ratkova u dresu Topolčana nisu promakle Belgijancima, koji su pokazali interesovanje da, posle Mitrogola, angažuju još jednog srpskog napadača.

Za ovog fudbalera od ranije su se raspitivali italijanski klubovi Kozenca i Specija, ali će Petar po svoj prilici krenuti putem najboljeg strelca u istoriji reprezentacije Srbije.

Ratkov je dogovorio lične uslove sa klubom iz Brisela, a ostalo je da se TSC i Anderleht dogovore oko obeštećenja. Mnogo vremena za pregovore nema, pošto se zimski prelazni rok u Zapadnoj Evropi završava poslednjeg dana januara.

Visoki napadač koji može i da igra po levom krilu je došao u Bačku Topolu pre dve godine iz beogradskog FK DIF, a onda se preko omladinaca probio do seniorskog tima. U dosadašnjem toku Superlige je upisao 52 meča i postigao sedam golova, dodavši na to dve asistencije. Dobijao je poziv i za mlađe selekcije Srbije, što mu je dodatno podiglo cenu.

Foto: Starsportphoto

Petar Ratkov je postigao dogovor sa Belgijancima

Anderleht traži golgetera, pošto je Fabio Silva, letošnje pojačanje na pozajmicu iz Vulverhemptona, promenio adresu i otišao u PSV Ajndhoven, pa su stručnom štabu na raspolaganju ostali samo Espozito i mladi Raman.

Istina, Ratkov bi predstavljao rešenje za duge staze, pošto je Anderleht poslednjih godina, usled nedostatka rezultata u skladu sa renomeom kluba, bacio sve karte na razvoj mladih snaga.

Foto: Starsportphoto

Nikola Štulić

Šuška se da bi u Župile ligu mogao još jedan napadač sa superligaških terena. Reč je o bivšem igraču Partizana Nikoli Štuliću, koji brani boje niškog Radničkog, a u svom tomu ga želi Šarlroa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija