• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.02.2023

09:33

U ČELSIJU NEMA KRIZE! "Plavci" za 30 dana potrošili 300 miliona evra!

reuters

Fudbal

U ČELSIJU NEMA KRIZE! "Plavci" za 30 dana potrošili 300 miliona evra!

Podeli vest

Čelsi je izdominirao tokom januarskog prelaznog roka i potrošio neverovatnih 330.5 miliona evra

"Placi" su trošili nemilice, kao da nisi imali limit, pa su oborili i rekrod Premijer lige.  Doveden je iz Benfike najbolji mladi fudbaler Svetskog prvenstva Enco Fernandes za 120 miliona evra.

Ukrajinac Mudrik je plaćen 70 miliona evra, a sa bonusima transfer može da iznosi i do 100 miliona, došli su i Noni Madueke iz PSV-a za 35 miliona evra, Malo Gusto iz Liona, a plaćen je 30 miliona, Andrej Santos je dovoden iz  Vasko da Game za 12.5 miliona, David Datro Fofana je koštao 12 miliona, a Žoao Feliks 11 miliona evra, koliko je plaćeno za pozajmicu iz Atletika.

Foto: reuters

 

Što se ostalih premijerligaša tiče, Bornmut je potrošio 86 miliona evra, Arsenal 60 miliona, Njukasl 49 miliona evra, Liverpul 42 miliona evra, a Lids Junajted 41 milion evra.

Doduše, nije samo Čelsi u fokusu, Bajern je sve šokirao kada je poslednjeg dana prelaznog roka dogovorio sa Mančester sitijem pozajmicu jednog od najboljih bekova sveta Kansela. Navodno je fudbaler napustio "građane" zbog sukoba sa trenrom Gvardiolom, a ukoliko Bavarci budu hteli da ga otkupe, moraće da plate oko 60 miliona evra.

Foto: reuters

 

Što se tiče reprezentativaca Srbije, Fulam je doveo Sašu Lukića, koji se pridružio našem napadaču Aleksandru Mitroviću, dok je "bikovi" doveli novog Srbina - Ivana Ilića iz Verone.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NIKOLALONDONKRAJINA

pre 1 godinu

Mozda nema financiske krize ali kriza rezultata svakako je prisutna vec duze vremena . Jos od vremena kada je Branizlav Ivanovic igrao na poziciji beka.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija