• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.02.2023

13:41

HRABROST ILI LUDOST?! Perica Ognjenovic našao novi angažman, a MNOGI ne bi pristali na OVO!  (FOTO)

Fudbal

HRABROST ILI LUDOST?! Perica Ognjenovic našao novi angažman, a MNOGI ne bi pristali na OVO! (FOTO)

Podeli vest

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i Reala iz Madrida, Perica Ognjenović, novi je trener ukrajisnog Metalista iz Harkova

Perica Ognjenović se odlučio na potez na koji mnogi ne bi! Bivši fudbalski as je odlučio da uhlebljenje nađe u ratom zahvaćenoj Ukrajini.

Ovo će mu biti četvrti posao u trenerskoj karijeri, a počeo je 2015. u mlađim katedetima Crvene zvezde, zatim je radio u FSS, gde je bio član stručnog štaba selekcija do 17 i 18 godina, a poslednji angažman imao je u Republici Srpskoj, u Zvijezdi iz Bijeljine.

- Izuzetno mi je drago što sam dobio priliku da radim u Metalistu. Znam da je ovo dobar klub koji je ranije pokazivao veoma ozbiljne rezultate u evropskim kupovima. Želim da vam kažem da svi u Evropi još uvek pamte ovaj slavni klub, znaju ga. Veoma sam zahvalan rukovodstvu Metalista na poverenju i ovom imenovanju - rekao je Perica Ognjenović za sajt FK Metalist, koji se nalazi na pripremama u Turskoj.

Preuzimanje Metalista iz Harkova je definitivno njegov najveći izazov u karijeri.

- Metalist je poznat po svojim neverovatnim i brojnim fanovima. Zaista imam sa čime da uporedim, jer sam dugo godina igrao i radio u Srbiji, svi znaju koliko su naši navijači strastveni. Jako mi je žao zbog onoga kroz šta navijači Metalista i Ukrajinci uopšte moraju da prođu danas. Želim da naš tim bude radost za ljude iz Harkova, da im naša igra daje pozitivne emocije. Zato ću učiniti sve da igramo srcem za ove ljude i da završimo što više na prvenstvenoj tabeli - rekao je Perica Ognjenović

Metalist jeklub koji je najpopularniji u Ukrajini iza Dinama i Šahtjora iz Donjecka, a dosadašnji trener Metalista Oleg Ratij ostao je da radi u stručnom štabu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija