• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.02.2023

22:39

BARSA OD GOTOVOG PRAVILA VERESIJU! Betis ODOLEVAO sat vremena, a onda su Brazilac i Poljak stupili na scenu! Kunde NAPRAVIO DRAMU! (VIDEO)

Tanjug

Fudbal

BARSA OD GOTOVOG PRAVILA VERESIJU! Betis ODOLEVAO sat vremena, a onda su Brazilac i Poljak stupili na scenu! Kunde NAPRAVIO DRAMU! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Barselone pobedili su Betis u 17. kolu Primere na gostovanju u Sevilji rezultatom 2:1 (0:0) i nastavili pohod ka tituli

Do šestog uzastopnog trijumfa na "Benito Viljamarinu", a četvrtog zaredom u tekućoj sezoni, Katalonci su morali dobro da se "preznoje".

Do prvog gola Barselona je došla u 34. minutu kada je precizan bio Rafinja, međutim, pogodak Brazilca poništen je pošto se nalazio u ofsajd poziciji.

Raspoložen je bio bivši igrač Lidsa u ovom meču, te je preko njega Ćavijev tim ipak uspeo da povede u ovom okršaju.

Igrao se 65. minut kada je Balde uposlio Rafinju, a ovaj ponovo zatresao mrežu. Ovog puta je sve bilo regularno i Betis je morao da krene sa centra.

Izgledalo je posle pogotka Roberta Levandovskog u 85. minutu da su rešene dileme oko pobednika, međutim, uvek ima ono "ali"... Sjajni Poljak je u finišu utakmice odlično odreagovao posle kornera Arauha, snašao se u šesnaestercu i preciznim udarcem po zemlji duplirao vođstvo Katalonaca - 0:2.

Foto: Tanjug

 

Ipak, već u narednom napadu nakon centaršuta sa desne strane, nespretni Kunde je smestio loptu u svoju mrežu, iznenadivši nesrećnog Ter Štegena koji je bio šokiran reakcijom svog saigrača - 1:2.

Nastala je drama u poslednjih pet minuta. Betis je svim silama pokušavao da dođe do izjednačenja, dok se Barselona silovito branila, pokušavajući iz kontri da dođe do trećeg gola.

Na kraju su uspeli da upišu novu pobedu i pobegnu Realu na velikih osam bodova. Sa druge strane, ne treba zaboraviti da Madriđani svoj meč igra sutra protiv Valensije na "Bernabeu".

Standings provided by Sofascore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće sutra u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varheljijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

25.06.2024

20:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija