• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.02.2023

15:02

VRAĆA SE SUPERLIGA! Proleće kreće iz Lazarevca, ZVEZDA I PARTIZAN za vikend!

Starsportphoto

Fudbal

VRAĆA SE SUPERLIGA! Proleće kreće iz Lazarevca, ZVEZDA I PARTIZAN za vikend!

Podeli vest

Utakmicom između fudbalera Kolubare i Radnika iz Surdulice danas počinje drugi deo sezone u Super ligi Srbije.

Sa prvog mesta prolećni deo počinje Crvena zvezda (petostruki uzastopni prvaci Srbije), koja bi novom titulom osigurala plasman u Ligu šampiona.

Najveći rival crveno-belima biće Partizan, koji na drugom mestu ima 10 bodova manje. Drugoplasirani tim će naredne sezone igrati kvalifikacije za Ligu šampiona.

Premijerni meč 20. kola igra se u Lazarevcu od 18.00. Kolubara je jesenju polusezonu završila na devetom mestu, dok je Radnik na poslednjoj 16. poziciji sa samo osam bodova.

Foto: Starsportphoto

U subotu će biti odigrana četiri meča, a program otvaraju osmoplasirani Radnički iz Kragujevca i sedmoplasirani Voždovac (13.00).

Sat vremena kasnije u Nišu domaći Radnički (13. na tabeli) igra protiv lučanske Mladosti, koja se nalazi na 12. poziciji.

Od 16.00 časova na stadionu "Rajko Mitić" sastaju se Zvezda i petoplasirana Vojvodina. Taj meč posvećen je nedavno preminulom bivšem fudbaleru i treneru Siniši Mihajloviću, koji je tokom karijere nastupao za oba kluba.

Za kraj subotnjeg programa u Subotici se sastaju Spartak (11. na tabeli) i ekipa Čukaričkog, koja zauzima četvrto mesto.

Foto: Starsportphoto

Prvo prolećno kolo biće zaključeno u nedelju, kada se igraju tri utakmice.

Desetoplasirani Napredak će u Kruševcu od 14.30 igrati protiv Partizana.

Šestoplasirani Novi Pazar od 16.30 dočekuje TSC iz Bačke Topole, koji je prvi deo završio na trećem mestu. Kolo se završava utakmicom u Novom Sadu između pretposlednje Mladosti GAT i Javora iz Ivanjice (14. mesto).


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija