• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.02.2023

09:42

OBORIO SAM SVE REKORDE U EVROPI, NE VRAĆAM SE! Ronaldo OSTAJE u Saudijskoj ARABIJI!

Tanjug/AP

Fudbal

OBORIO SAM SVE REKORDE U EVROPI, NE VRAĆAM SE! Ronaldo OSTAJE u Saudijskoj ARABIJI!

Podeli vest

Portugalski reprezentativac Kristijano Ronaldo ne razmišlja o povratku u evropski fudbal

Dobio je Kristijano Ronaldo faraonski ugovor u Saudijskoj Arabiji, ali početak ere u Al Nasru ne obećava. Nije se proslavio Portugalac od dolaska  u novu sredinu te su odmah počele priče o odlasku u Njukasl. 

Poslednjih dana se šuškalo o tome da bi Kristijano Ronaldo mogao da se vrati u Evropu i pre nego što se to bilo ko mogao da zamisli. Ipak, Portugalac ističe da od toga nema ništa već da je fokusiran na uspehe sa Al Nasrom. 

- Oborio sam sve rekorde u Evropi, hoću da obaram rekorde ovde. Sada sam tu da pobeđujem, igram i budem deo uspeha ovog kluba i države - jasan je bio Portugalac.

Foto: Tanjug

Kristijano Ronaldo ne dominira ni u Saudijskoj Arabiji budući da je njegov klub ispao iz Superkupa, a potom kiksnuo i u domaćem prenstvu. Portugalac je postigao gol poslednjem kolu i tako doneo samo bod svojoj ekipi. 

- Hoću da igram dve, možda tri godine najviše, želim da završim karijeru sa 40, mislim da je to pravi trenutak. Ali ne znam šta donosi budućnost, nekada imate jedan plan, a život vam priredi nešto drugo - rekao je Kristijano Ronaldo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija