• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.02.2023

15:27

RAJKOVIĆ ODBRANIO PENAL PROTIV REALA! Srbi vode MAJORKU ka ČUDU! (VIDEO)

Tanjug/AP

Fudbal

RAJKOVIĆ ODBRANIO PENAL PROTIV REALA! Srbi vode MAJORKU ka ČUDU! (VIDEO)

Podeli vest

Srpski reprezentativac Predrag Rajković odbranio je penal Marku Asensiju na startu drugog poluvremena

Nije imala Majorka velike ambicije uoči dolaska Real Madrida, a velikan sa Palma de Majorke mogao bi da dobije mnogo u duelu sa aktuelnim šampionom Evrope. 

Majorka vodi od 13. minuta nakon autogola Naća Fernandeza, a u 59. minutu je srpski golman Predrag Rajković izrastao u heroja budući da je zaustavio penal Marku Asensiju. 

 

Pored Rajkovića u startnoj postavi Majorke nalazi se i Matija Nastasić koji vodi veliku bitku sa Rodrigom, Vinijem i Asensiom. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija